August 23, 2018
TOP 10 reguli de aur pentru a scăpa de celulită!
95% dintre femei au celulită, iar restul de 5% o ascund foarte bine. Chiar dacă nu poți scăpa de celulită definitiv, o poți estompa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prea puține sunt femeile care se pot bucura că nu au celulită. Retenția de apă, lipsa exercițiilor fizice, dereglări hormonale, un stil alimentar haotic…toate duc la apariția celulitei. Coaja de portocală”, cum mai este numită celulita, poate aparea și datorita funcționării deficitare a ficatului, digestie lentă, stres, insuficiența circulației venoase etc.

 

 

Noi vă oferim câteva sfaturi de bun augur pentru a preveni sau a estompa apariția celulitei:

 

1.Eliminați complet zahărul și dulciurile ( miere, îndulcitori naturali sau artificiali). 


2. Eliminați alcoolul. 


3. După oră 18 mâncați doar carne slabă cu legume proaspete.


4. Eliminați soia, mezelurile și prăjelile. 

 


5. Mâncați proteine slabe la fiecare masă (min 1 gram proteină/kg corp). 


6. Încercați să vă schimbați compoziția corporală în favoarea masei musculare. Faceți antrenamente de tip HIIT și variați exercițiile. 


7. Nu ronțăiți între mese chiar dacă e vorba de alimente sănătoase. Limitați-vă la 3 mese principale și (eventual doar dacă simțiți nevoia) 2 gustări. 


8. Beți 45 ml apă /kg corp. 

 


9. Nu fumați! Nicotină are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulația și drenajul limfatic la nivelul pielii și favorizează apariția celulitei. 


10. Creșteți aportul de lecitină și acizi grași esențiali omega 3. În mod natural se găsesc în gălbenușul de ou, peștele gras, sardine, nuci sau puteți folosi varianta suplimentelor”.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1258549690247