Martie 26, 2018
Top 10 lucruri pe care nu le știai despre actrița Keira Knightley
Actrița de la Hollywood, Keira Knightley, împlinește astăzi, 26 martie, 33 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Are unul din cele mai aristocratice chipuri de la Hollywood, are un rafinament și o tandrețe în mișcări, și astăzi, 26 martie, ea împlinește frumoasa vârstă de 33 de ani. Ai văzut-o în nenumărate filme, asumându-și zeci de roluri, care-au ajuns în inima fiecăruia din noi. Însă sunt multe lucruri pe care nu le știai despre Keira Knightley. Azi îți propunem top 10 curiozități despre actriță. 

 

1. Nu ține dietă și nu face sport

Actrița nu duce un mod sănătos de viață, ea mănâncă orice îi trece prin cap. Ea adoră chipsurile și înghețata, și le mănâncă ori de fiecare dată când are poftă de ele. Actrița urăște să meargă la sala de sport.

 

2. Bunica ei suferea de anorexie

Chiar dacă Keira a fost de multe ori acuzată că are anorexie, nu e chiar așa. Însă, ea știe ce semnifică această boală, pentru că bunica ei suferea de anorexie. Este o boală strașnică, zice actrița. 

 

3. Este atee

Vedeta de la Hollywood nu crede în Dumnezeu, ea este atee, dar spune că uneori și-ar dori să devină catolică, pentru că astfel i s-ar ierta păcatele.

 

 

4. Nu este sociabilă

Starul de peste Ocean este destul de introvertită. Îi este greu să comunice cu lumea din jur, și, pur și simplu urăște petrecerile. De cele mai multe ori, se ascunde într-un colț și așteaptă să se termine evenimentul. Uneori îi pare rău că îi este dificil să comunice cu oamenii, dar, aceasta îi este firea. 

 

5. A renunțat la școală

Din cauza că este asociabilă, i-a fost greu la școală, simțindu-se mereu izolată. Vedeta a fost la facultate, dar nu a rezistat din cauza că se simțea mereu singură. De aceea, ea a abandonat facultatea, dar, totuși, acest lucru nu i-a încurcat să ajungă o actriță atât de faimoasă, căci, totuși, factorul cel mai important este talentul. 

 

 

6. Suferă de dislexie

Dislexia este o tulburare care se manifestă la copii, și se manifestă prin lecturarea grea, sau incapacitatea de a uni cuvintele. 

 

7 Adoră pantofii

De fiecare dată când vede în magazin o pereche de pantofi, se poate îndrăgosti, și nu poate să se liniștească până când nu-i cumpără. Actrița crede că pantofii îi aduc starea de bine, la nivel emoțional. 

 

 

8. Nu a fost dorită de către tatăl său

Tatăl său nu-și mai dorea un copil pentru că credea că le va fi dificil, și nu-l vor putea întreține. Totuși, din pricina ca mama actriței și-a dorit din răsputeri venirea pe lume a lui Keira, ea a câștigat drumul în lumea mare. 

 

9. Este suporter de fotbal

Adoră fotbalul, și este suporterul echipei West Ham United, mai ales după ce a jucat rolul în filmul „Bend It Like Beckham”.

 

 

10. Părinții ei sunt cineaști

Părinții vedetei sunt din domeniul cinematografiei. Tatăl ei, Will Knightley, este actor, iar mama sa Sharman Macdonald, este scenaristă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70019602775574