Aprilie 26, 2018
TOP 10 lucruri pe care bărbații le observă la iubitele lor
Sunt foarte multe chestii mici pe care le fac femeile și sunt convinse că partenerii lor nu observă aceste lucruri mici, fabulos de simple. Dar uite că nu e chiar așa. Să vedem ce observă bărbații la iubitele lor!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum arăți dimineața

Știu, sunt multe mituri că bărbații adoră să-și vadă iubitele la prima oră a zilei, dar nu toate iubitele arată ca-n filme romantice dimineața. Cum putem place bărbaților atunci când suntem nemachiate, ciufulite, umflate sub ochi, și cu cearcăne zdravene, nemaivorbind despre mirosul minunat din cavitatea bucală. Multe din noi mai suntem și nervoase, morocănoasă, întârziem, nimic nu reușim. De aceea, nu de fiecare dată îi suntem dragi iubitului în partea matinală a zilei. Ei observă aceste mici, sau chiar mari neajunsuri. 

 

 

Gelozia

Bărbatul de lângă tine va observa dacă vei fi geloasă pe o fată, și dacă o vei privi o seară întreagă. Chiar dacă nu-i vei spune niciun cuvânt, totuși, aceste priviri pline de venin care sunt focusate pe fata de lângă tine, el, cu siguranță le va observa. Și să știi că bărbaților nu le place gelozia în exces! Gelozia poate fi plăcută pentru bărbați, atâta timp cât nu sunt întrecute limitele.

 

 

Relația dintre tine și prietenii lui

El va observa modul în care tu interacționezi cu prietenii lui, și și-ar dori ca voi să aveți relații bune. Să ieșiți la o bere împreună, sau la un joc. El va observa cum tu comunici cu prietenii lui. 

 

 

Fotbalul împreună

Dacă iubitul tău este microbist, el va aprecia foarte mult dacă tu ai să primești plăcere dacă îți vei petrece timpul cu el, vizionând un meci de fotbal. Faptul că tu faci lucruri în afara zonei tale de confort doar pentru a fi mai aproape de el, îl va bucura mult.

 

 

Dragostea față de copii

Bărbatul de lângă tine va observa atunci când tu te vei juca cu copiii, va observa cum radiază fața ta atunci când vezi vreun copil prin preajmă. Acest lucru o sa-i placă, și-și va forma o imagine pozitivă asupra faptului ce fel de mamă ai fi tu pentru copiii voștri. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78929662704468