Septembrie 12, 2018
TOP 10 inele de logodnă ale vedetelor de peste Ocean!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cererea în căsătorie este un eveniment important în viața oricărei femei, indiferent de faptul dacă este ea sau nu vedetă. Actrițele de la Hollywood au trăit clipe de neuitat în zilele în care-au fost cerute de soție. Inele imense cu pietre prețioase, au unit viețile starurilor cu iubiții lor. Chiar dacă multe dintre aceste cupluri nu mai sunt împreună, în amintiri rămân clipele de neuitat și pietrele prețioase de pe degetele lor. 

 

Hilary Duff

Mike Comrie la uimit-o pe Hilary Duff cu un inel de platină de 14 carate, în timp ce se afla în vacanță în Hawaii în februarie 2010. Cei doi s-au căsătorit, au devenit părinți, iar în anul 2015, cuplul a divorțat. În prezent, vedeta este însărcinată cu cel de-al doilea copil, și este într-o relație amoroasă cu Matthew Koma. 

 

Maria Sharapova

Celebra tenisistă i-a spus "Da" baschetbalistului Sasha Vujacic pe o plajă din Man Manhattan. Inelul pe care i l-a oferit Sasha, era în valoare de 250,000 mii de dolari. 

 

 

Jennifer Lopez

În anul 2003, cântăreața J Lo s-a logodit cu Ben Afflec. Actorul i-a oferit în dar lui Jennifer un inel extraordinar, la premiera filmului  Daredevil, unde cei doi au interpretat rolurile centrale. 

 

Kate Beckinsale

Tot în anul 2003, actrița Kate Beckinsale a fost cerută în căsătorie cu un inel din diamante de către regizorul american Len Wiseman. Cei doi au fost împreună până în anul 2016. 

 

Anne Hathaway

În noiembrie 2011, actrița de la Hollywood, Anne Hathaway s-a logodit cu Adam Shulman. Inelul pe care i l-a dat actorul era în valoare de 150,000 de dolari. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și sunt și-n prezent împreună. 

 

Gisele Bundchen

Fostul îngeraș de la Victoria's Secret a fost  cerută în căsătorie de către Tom Brady în anu 2009. Inelul avea patru carate. Cuplul este împreună și-acum. 

 

Halle Berry

Actrița Halle Berry a primit în dar un  inel de logodnă cu smarald și aur de la Olivier Martinez. Cei doi s-au logodit în anul 2012 și, spre regret, s-au despărțit în luna octombrie 2015.

 

Katie Holmes

Tom Cruize a cerut-o de nevastă pe Katie Holmes în iunie 2005, la Paris. El i-a oferit actriței un inel din aur cu un diamant de șase carate în valoare de 250.000 de dolari.

 

Kim Kardashian

Fostul iubit a lui Kim Kardashian, Kris Humphries, a cerut-o de soție pe starletă în anul 2011. El i-a oferit un inel imens din platină. Cei doi au fost logodiți doar 72 de zile. 

 

Julia Roberts

În primăvara anului 2002, actrița Julia Roberts i-a spus "Da" lui Danny Moder, care a cerut-o de soție de Ziua independenței Americii, pe 4 iulie. Danny și Julia sunt împreună și-n prezent. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8116979598999