Februarie 14, 2020
Top 5 filme erotice pentru Ziua Îndrăgostiților
De Ziua Îndrăgostiților ne-am obișnuit să bucurăm partenerul cu cadouri romantice, dar și cu nopți de neuitat. Pentru a petrece o noapte fierbinte în doi, îți propunem un top 5 filme erotice, care v-ar ajuta să vă creșteți apetitul sexual în noaptea de astăzi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. 9½ Weeks

Ecranizarea romanului scris de autoarea Elizabeth McNeill, cu aceeași denumire. Chiar daca filmul a apărut în anii '80, totuși este extraordinar de bun. Dansurile erotice ale actriței Kim Basinger nu îl vor lăsa indiferent pe nimeni, iar scenele erotice, au devenit populare în întreaga lume. Filmul a avut încasări în sumă de 17.000.000 de dolari. Mickey Rourke, de asemenea, arată bestial în acest film. Trebuie să-l vezi, anume în această zi. Vizionarea acestui film promite fiori și o noapte de neuitat. 

 

 

2. Striptease

Un alt film cu adevărat bun, este filmul în care frumoasa brunetă de la Hollywood, Demi Moore apare în rolul unei dansatoare de streaptease, și trebuie să rezolve probleme financiare. Ea interpretează rolul lui Erin Grant care dansează cu scopul de a rezolva o situație complicată financiară. Filmul ia un cu totul alt aspect atunci când un congresman își pierde capul din cauza ei. 

 

 

 

3. Lie with Me

Filmul povestește istoria unei domnișoare pe numele Leila, care este nesătulă, și caută noi și noi aventuri. Ea își face cunoștință cu pictorul David, care o vrăjește, și alături de care se simte irezistibilă. Până a-l întâlni pe David, Leila petrecea doar o singură noapte cu bărbații, pledând pentru sexul dur și agresivitate, acum însă, l-a cunoscut pe David și-și dorește ceva mai mult de la relația lor. Ambii trec printr-o perioadă dificilă, David are grijă de tatăl său care este într-o situație complicată, iar Leila încearcă să depășească divorțul părinților săi, lucru care a traumat-o. 

 

 

4. Cu ochii larg închiși

Filmul a apărut în anul 1999, și-i are ca protagoniști pe Tom Cruise și Nicole Kidman. Pe-atunci, cei doi formau un cuplu, și spectatorilor le era curios să-i vadă iubindu-se pe ecrane. Filmul povestește istoria unui cuplu, care este într-o perioadă dificilă. Bill află fanteziile soției sale, care îl traumează, pentru a se răzbuna, el ajunge în patul mai multor femei.

 

 

 

5. Nymphomaniac

Filmul erotic Nymphomaniac a fost lansat în anul 2015, în Damenarca. Filmul povestește istoria unei femei care suferă de nimfomanie. Filmul este format din opt capitole, în care eroina principală povestește prin ce momente dificile și neobișnuite a trecut ea în întreaga sa viață. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64498448371887