Decembrie 29, 2021
Top 10 filme de Crăciun, pe care adulții trebuie să le vadă de sărbători (video)
Dacă nu ți-ai făcut planuri de sărbători, inspiră-te din lista celor mai bune filme care te vor introduce în atmosfera mai puțin convențională de Crăciun.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej excelent pentru a petrece cât mai mult timp alături de familie și să apreciem cât mai mult aceste momente.

Iar cel mai bun mod prin care să te relaxezi în vacanța dintre sărbători, după un an plin de evenimente, este să te uiți la un film, fie că alegi să te uiți alături de prieteni, familie sau chiar partener. Dacă ești adepta comediilor, atunci cu atât mai mult vei găsi în lista noastră un film pe care să îl vizionezi.

 

Iată care este selecția celor mai bune filme pe care să le vezi de Crăciun, și nu doar:

 

1. Love Actually (2003)

Love Actually este o comedie romantică excelentă pe care trebuie în mod cert să o urmărești alături de partenerul tău. Filmul surprinde poveștile de dragoste pe care le trăiesc mai multe cupluri. Fiecare dintre parteneri trăiește în mod diferit iubirea și dezamăgirea, chiar în preajma Crăciunului.

 

 

2. Die Hard (1988)

Filmul Die Hard îl are în rolul principal pe celebrul actor Bruce Willis, care interpretează rolul unui detectiv din New York. El are o misiune extrem de importantă, și anume vrea să își salveze fosta soție de un terorist german. Întreaga acțiune are loc în perioada Crăciunului.

 

3. Black Christmas (1974)

Dacă îți plac filmele horror, atunci cu siguranță vei aprecia producția Black Christmas, care este unul dintre filmele clasice de groază. Filmul ne arată povestea unui criminal care ucide un grup de studente.

 

4. Kiss Kiss Bang Bang (2005)

Kiss Kiss Bang Bang este un film bazat pe romanul Bodies Are Where You Find Them scris de Brett Halliday. Inițial, aflăm din film povestea unui hoț care ajunge să dea o probă pentru un rol de detectiv. Ulterior, el ajunge să fie implicat în găsirea unui criminal din oraș care ucide femei.

 

5. Home For the Holidays (1995)

Home for the Holidays o are în prim-plan pe Claudia Larson, o femeie care are parte de mai multe evenimente, printre care pierderea job-ului sau faptul că fiica ei alege să nu petreacă sărbătorile cu ea, ci cu iubitul ei. Cu toate acestea, ea decide ca sărbătorile să le petreacă alături de familie, decizie care se dovedește să nu fie atât de inspirată.

 

6. A Bad Moms Christmas (2017)

După filmul Bad Moms, cel care a reușit să ne arate provocările rolului de mamă, a apărut și a doua parte a acestei producții. Pelicula surprinde modul prin care cele trei femei gestionează venirea mamelor cu ocazia Crăciunului. Pe lângă asta, este o ocazie bună pentru ca ele să aibă o relație și mai bună cu mamele lor.

 

7. Happy Christmas (2014)

Filmul Happy Christmas surprinde povestea unei tinere care are parte de un eveniment destul de nefericit, și anume se desparte de iubitul ei. După ce se întâmplă acest moment, ea realizează ce anume este important pentru ea și pune preț mult mai mult pe carieră și familie.

 

8. Just Friends (2005)

O simplă întâlnire în orașul natal cu o veche colegă de liceu pare să fie una destul de importantă pentru Chris, un producător muzical. El se reîntâlnește cu Jamie, o fată de care el a fost întotdeauna îndrăgostit. Cu această ocazie, el încearcă să o cucerească din nou.

 

9. A Christmas Tale (2008)

Filmul A Christmas Tale a fost unul dintre cele mai bune filme din anul 2008. Acesta surprinde povestea unui cuplu, format din Abel și Junon, care au împreună doi copii, Joseph și Elizabeth. Cei doi mai au un copil, care are o afecțiune genetică și nu este compatibil pentru un transplant. Din păcate, ei nu îl pot salva, iar acest eveniment îi apropie, chiar în preajma Crăciunului.

 

10. Bad Santa (2003)

Bad Santa este un film care ne arată povestea a doi prieteni care își propun să meargă în magazine deghizați ca Moș Crăciun și elf. Chiar dacă la prima vedere ar părea un gest minunat, ei vor să jefuiască aceste magazine, până când întâlnesc un copil, în vârstă de opt ani, care le spune ce anume înseamnă Crăciunul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.3217754364014