Decembrie 26, 2019
Top 8 filme minunate de Crăciun
Suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, cu toții ne dorim să fim alături de familie, să ne petrecem serile acasă, vizionând un film bun, un film ce ne apropie de magia Crăciunului. De aceea, am hotărât să facem un top al celor mai bune filme de Crăciun, filme care ne place să le revedem în fiecare an, în sezonul rece.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Elf

Filmul ne povestește istoria unui copil care a fost crescut la Polul Nord de către elfi. Când crește mare, își dorește să-și găsească familia, de aceea, pleacă la New York. E o poveste care provoacă zâmbete pe buze, e o comedie pentru toată familia. De ești mic sau mare, vei râde cu siguranță, pentru că, Will Ferrel știe secretul, și jocul lui actoricesc te încântă.

 

Похожее изображение

 

Grinch 

Cine nu-l cunoaște pe omulețul verde și răutăcios care, anual încearcă să fure Crăciunul? Filmul Grinch are o istorie și o lume aparte, căci ne descrie sătucul Whoville, locuitorii căruia, iubesc Crăciunul din tot sufletul. Toți se pregătesc de marea sărbătoare, dar, Grinch, care locuiește pe un munte îndepărtat, încearcă să fure cadourile, luminițele și brazii din orașul întreg. Morala filmului constă în ceea că locuitorii Whoville realizează că, Crăciunul nu îseamnă doar lucrurile materiale, ci, mai degrabă, bucuria de a crede în magia Crăciunului.

 

Картинки по запросу grinch movie

 

 O poveste de Craciun (A Christmas Carol)

Această istorie a avut mai multe ecranizări. Povestea este scrisă de autorul englez, Charles Dickens. Spiritele bune și cele rele se zbat între ele, ca până la urmă să învingă binele. Este povestea lui Ebenezer Scrooge, bătrânul morocănos, care nu crede în Crăciun, și care nu are pe nimeni alături de el. 

 

Картинки по запросу A Christmas Carol

 

 The Santa Clause

Картинки по запросу The Santa Clause

Ne povestește istoria unui bărbat divorțat care are relație dificilă cu fiul său. Bărbatul, din greșeală, devine Santa Clause. Într-un timp scurt, bărbatul îmbătrânește, îi apare barbă lungă și albă, și se îngrașă considerabil. Este o comedie pentru întreaga familie, la care vei râde cu poftă. 

 

The family man

De la comedie la un pic de dramă. "The family man", este un film care ne face să ne gândim. Ce ți-ai fi dorit să fii, om bogat și singur, sau să ai o familie iubitoare, și să nu fii singur de Crăciun? Eroul principal, Jack, este într-o situație dificilă, nu știe ce cale să aleagă. Vizionează filmul, și vei afla ce va alege el. 

Похожее изображение

 

 Love actually

Opt istorii și opt povești sentimentale, care sunt cumva legate între ele. Filmul te ține în suspans, istoriile sunt contrastante. Evenimentele se petrec în Londra, în perioada Crăciunului. Este filmul care îi are ca protagoniști pe cei mai renumiți actori americani. 

Картинки по запросу Love actuallyAdvertisement

 

 It's a Wonderful Life, 1946

Este unul din cele mai adorate filme din toate timpurile! Americanii urmăresc anume acest film în seara de Crăciun, este o tradiție frumoasă. Dacă până acum încă nu l-ai privit, ar fi bine să o faci, căci filmul face parte din top 100 cele mai bune filme din cinematografia de pretutindeni. Istoria lui ne povestește despre un înger care este trimis din Rai pe Pământ pentru a ajuta un om de afaceri aflat în pragul disperării. Astfel, omul ajunge să înțeleagă cât este importantă viața lui pentru oamenii dragi.

Картинки по запросу It's a Wonderful Life, 1946

 

 Home alone

Acest film nu are nevoie de descriere. Cu toți îl știm, și, cu toți îl reprivim în ajunul sărbătorilor de iarnă. Poate că e din cauza băiețelului haios, Kevin Mccallister, sau al hoților hazlii, sau pur și simplu perepețiile lui, pe care le știm pe de rost, ne țin în suspans, dar, cert este faptul că filmul a devenit o tradiție pentru fiecare din noi. Deci, să-l reprivim! 

 

Картинки по запросу home alone kevin mccallister

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90153908729553