Aprilie 01, 2020
TOP 10 filme de comedie pentru ziua de 1 aprilie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ziua de 1 aprilie este prilej de voie bună pentru fiecare din noi , datorită farselor care sunt făcute în această zi specială. Hai s-o facem mai distractivă, chiar dacă stăm în carantină. Farsele și buna dispoziție nu le-a amânat nimeni.

 

Mrs. Doubtfire

După ce actorul principal, Robin William, jucat de către Danile Hilliard, pierde custodia copiilor în favoarea fostei soții, acesta se deghizează într-o doamnă în vârstă, respectabilă și vine în fosta locuință pe post de bonă, pentru a fi mai aproape de copiii săi. Scenele memorabile ale filmului sunt atunci când Daniel trebuie să fie în două locuri în același timp, o dată el însuși și altă dată drept bona familiei.
 

This is the End

O serie de evenimente neobișnuite și de proporții uriașe, ajung să devasteze orașul Los Angeles, iar un grup de șase prieteni sunt nevoiți să se baricadeze într-o casă. Prietenia lor este pusă la grea încercare în casă, rămân fără provizii, motiv pentru care sunt nevoiți să își înfrunte soarta și să descopere care este semnificația adevărată a prieteniei.


American Pie

Filmul de comedie prezintă povestea a cinci băieți care fac un pact (cu excepția unuia dintre ei) pentru a-și pierde virginitatea înainte de a absolvi. O dată cu acest pact se întâmplă o serie de momente amuzante.
 

Click

Un cuplu căsătorit și cu doi copii, cu o viață de familie activă, dar în care tatăl nu reușește să se implice prea des din cauza programului aglomerat de la firma sa de arhitectură. Acesta muncește mult peste program cu speranța că într-o zi contribuția lui va fi remarcată și va fi promovat. Acesta trăiește o serie de experiențe.

The Big Sick


The Big Sick este unul dintre cele mai apreciate filme de comedie din 2017. O comedie cât se poate de simpatică, din care nu lipsesc momentele dramatice. Pelicula spune povestea lui Kamail, un comedian de origine pakistaneză care începe o relație cu Emily. Kamail se gândește la reacția părinților săi atunci când le va spune că iubita sa e albă, mai ales că aceștia îi prezintă mereu tinere de origine pakistaneză în speranța unei căsătorii aranjate tradiționale.

 

Baby Driver

Baby are o ocupație ceva mai ciudată. Este șoferul care ajută tâlhari să părăsească locul faptei după jafuri. Deși are probleme de auz, atunci când are căștile în urechi și muzica perfectă, poate să manevreze mașina mai bine ca oricine altcineva, indiferent de circumstanțe. Acest talent este apreciat de Doc, ”criminalul șef” și cel care îl are la mână pe Baby.

 

Kingsman: Thr Golden Circle

După ce în 2014 am avut parte de Kingsman: The Secret Service, acum avem parte se sequel. Kingsman: The Golden Circle, va ajunge în cinematografe în luna septembrie și continuă povestea serviciului secret Kingsman, a cărui sediu a fost distrus. De data aceasta englezii Kingsman sunt nevoiți să facă echipă cu cei din cadrul serviciului secret Statesman, din SUA, pentru a învinge împreună un inamic comun și pentru a salva lumea.

 

Girls Trip


Printre cele mai apreciate comedii din 2017, atât de critici, cât și de public, se numără Girls Trip. Protagonistele filmului Ryan, Sasha, Lisa și Dina pleacă împreună într-o mini-vacanța în New Orleans, la Essence Music Festival. Ce urmează? Petreceri nebune, beții și o mulțime de situații neașteptate și cât se poate de comice.

 

Snatched

După ce este părăsită de iubit chiar înainte de o vacanță exotică pe care o planificaseră împreună, Emily păstrează rezervarea însă escapada romantică se transformă într-o călătorie cu... mama. Diferența dintre cele două este de la cer la pământ, Linda fiind o mamă cât se poate de precaută și de grijulie. Vacanța lor ia o întorsătură cu totul neașteptată atunci când cele două femei sunt răpite. 

Going in Style

Trei prieteni ajungi la pensie care se confruntă cu probleme cu banii ajung la concluzia că ”ce-i mult, e mult”. Deși au 80 de ani, cei trei decid să jefuiască o bancă, mai precis cea care le-a luat banii și îi forțează să de descurce cu nimic. Problema este că niciunul dintre ei nu are idee cum decurge un jaf reușit, așa că își dau seama că au nevoie de ajutor din partea unui profesionist.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65007615089417