Noiembrie 20, 2019
TOP 10 curiozități inedite despre actrița Jodie Foster
Jodie Foster, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, aseară, 20 noiembrie, și-a sărbătorit aniversarea. Actrița a împlinit 57 de ani. E timpul să ne amintim câteva lucruri interesante despre starleta de peste Ocean.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Numele adevărat al actriței este Alicia.

2. Tatăl actriței a dispărut din viața acesteia înainte ca actrița să se fi născut. Poate din acest motiv, actrița nu a avut niciodată soț.

3. La vârsta de doar 13 ani, actrița a jucat un rol deloc simplu. Ea a apărut pe micile ecrane interpretând rolul unei prostituate. 

 

 

4. Jodie Foster a studiat într-una din cele mai prestigioase Universități din lume, și anume, Universitatea Yale.

5. Actrița nu a acceptat să se filmeze în filmul Hannibal Lecter. Vedeta a cerut un onorar exagerat, iar producătorul filmului nu a acceptat acest lucru și i-a refuzat actriței. 

 

 

6. Starleta de la Hollywood are orientare netradițională. Aceasta este lesbiană.

7. În anul 2014, Jodie s-a căsătorit cu iubita sa, fotograful Alexandra Hedison.

 

 

8. Actrița suferă de ofidiofobie, frica exagerată de șerpi. 

 

9. În arsenalul actriței din America, există numeroase premii prestigioase din  domeniul filmului, precum două premii Oscar, Cel mai bun rol feminin în filmul «The Accused » (1988) și  « The Silence of the Lambs» (1991). De asemenea, actrița a fost nominalizată pentru alte două roluri la premiile Oscar, la categoria Cel Mai Bun Rol Feminin, în filmele «Nell» (1995) și "Taxi Driver", (1976). 

 

 

10. Jodie este ateistă, însă nu le insuflă copiilor săi această idee. Ea crede că copiii trebuie să afle istoria tuturor religiilor, astfel încât, cunoscându-le, ei să poată să urmeze religia pe care o consideră mai aproape de suflet. Anume din acest motiv, familia actriței sărbătorește atât Crăciunul, cât și Hanuka.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1150231361389