Februarie 06, 2018
Top 10 cupluri de la Hollywood de care ai și uitat că au existat
S-a întâmplat atât de demult că am și uitat că aceste cupluri au existat. Acum îi privim și nu ne vine a crede ca ei formau cândva cele mai celebre cupluri de la Hollywood. Să vedem cine sunt aceste cupluri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finele anilor '90 sau la începutul anilor 2000, aceste cupluri au avut cele mai însemnate istorii de dragoste la Hollywood. Dragostea lor se părea că nu avea hotare, dar, totuși, cuplurile s-au despărțit, și mai mult ca atât, mulți au și uitat că aceste relații hollywoodiene au existat. Vă vom prezenta top 10 cupluri de la Hollywood, de existența cărora, cu siguranță au uitat. 

 

Sandra Bulloc și Ryan Gosling 

Acești doi actori celebri au fost împreună la începutul anilor 2000. Pe-atunci, Sandra avea 38 de ani, iar Rayan, numai 21. Acesta a fost prima lui iubită. Relația lor s-a iscat în timpul filmărilor filmului "Murder by numbers", în 2002. Relația lor n-a durat mai mult de un an, căci la filmările filmului "The Notebook", actorul a început o altă relație cu eroina filmului, Rachel McAdams. 

 

 

Ryan Reynolds și Kristen Johnston

Au început relația lor încă din anul 1999. Au fost împreună doar câteva luni.

 

 

Leonardo Dicaprio și Liv Tylor

O pereche extraordinară. Au fost împreună în anul 1997. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare a filmului "Stealing Beauty", unde Liv a jucat rolul principal. 

 

 

Brad Pitt și Christina Applegate

Ei au fost împreună la finele anilor '80. Actrița l-a făcut să sufere pe chipeșul Brad. Ei se dusese împreună la o ceremonie organizată de către cei de la MTV, dar la sfârșitul serii, Christina plecase de-acolo cu un alt bărbat. 

 

 

Mathew Perry și Julia Roberts

În timpul filmărilor serialului "Friends", actrița Julia Roberts a fost chemată să joace într-un episod din serial. Atunci și s-au cunoscut cei doi actori, pe platourile de filmare a serialului. Întâlnirea lor a avut loc în anul 1996. 

 

 

Cameron Diaz și Matt Dilon

Chiar dacă în acea perioadă Cameron era axată pe carieră, după ce suferise un eșec în dragoste, când l-a cunoscut pe Matt, n-a mai putut da în urmă, căci Matt era actorul preferat a lui Cameron Diaz încă din adolescență. Relația lor era plină de ciudățenii, chiar dacă a durat doi ani. Matt obișnuia să dispară, ca mai apoi să apară. Ei au înțeles că nu sunt făcuți unul pentru altul când s-au filmat împreună în filmul "There's Just Something About Her".

 

 

Cindy Crawford și Richard Gere

Celebru actor Richard Gere și modelul Cindy Crawford au fost împreună timp de patru ani, din 1991-1994. Ei au fost considerați unul din cele mai frumoase cupluri din acele timpuri. 

 

 

Kim Kardashian și Nick Lachey

După ce s-a despărțit de Jessica Simpson, Nick Lachey a început să-și petreacă timpul cu focoasa brunetă Kim Kardashian. Cei doi au avut o relație amoroasă timp de câteva luni în anul 2006. 

 

 

Britney Spears și Justin Timberlake

Britney și Justin se cunoșteau din copilărie, de când făceau ambii parte din show-ul Clubul lui Mickey Mouse. La vârsta de doar 16 ani, Justin s-a îndrăgostit lulea de pop prințesa Britney Spears. Relația lor a durat patru ani, până când, în anul 2001, Justin a pus punct, necomentând de ce a procedat astfel. 

 

Courteney Cox și Michael Keaton 

Courteney era frapată de jocul actoricesc a lui Michael. Ea l-a rugat pe un cunoscut de-a lor comun să-i facă cunoștință cu actorul Michael Keaton. În scurt timp, cei doi au început să se întâlnească. Actorii au fost împreună timp de cinci ani. Chiar și după ce ei s-au despărțit, actrița vorbea despre Michael doar de bine, spunând că el este bărbatul care i-a marcat viața. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0011975765228