Februarie 25, 2020
TOP 10 citate rostite de George Harrison

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

George Harrison -  fost component al trupei britanice Beatles, s-a născut într-o zi îngemănată cu aceasta, pe 25 februarie 1943, în Liverpul, Marea Britanie. George era atras din copilărie de muzica Indiana si de Hinduism – ambele avand un impact in viata lui.

La mijlocul anilor 50’ il cunoaste pe Paul McCartney – si in februarie 1958 incepe sa cante la chitara in formatia “The Quarry Men" – ce isi va schimba numele în The Beatles.

 

 

Dintre toți cei patru membri ai formației, George era cel mai tăcut. După ce trupa s-a destrămat, Harrison a scris o carte biografică care se intitula “I Me Mine”. Cartea spune puțin despre activitatea lui în trupă – și se axează mai ales pe hobby-urile lui Harrison – grădinăritul sau cursele de formula unu.

În anul 1999, un fan de-a lui George Harrison a pătruns în casa artistului și l-a înjunghiat de mai multe ori. Din fericire însă, acest moment groaznic nu i-a luat viața artistului. Acesta împreună cu soția sa Olivia a reușit să-l rețină pe infractor până în momentul în care a apărut poliția.

 

 

Cu trei ani mai târziu, George s-a stins din viață, aflându-se în casa unui prieten. Artistul a lansat două piese post mortum, care au reușit să ajungă pe locul întâi în charturile britanice și în cele mondiale. Melodiile sunt:  “More than a woman” și  “My sweet lord”

 

 

 

Ca să cumpărăm trup, ne vindem sufletul


Incompetența este fața ascunsă a celebrității

 


Un nimeni nu e în stare de nimic, un cineva e capabil de orice


Nimicul strălucește și mai puternic în lumina reflectoarelor

 


Fumatul fără slujbă e ca slujbă fără toacă. 


Orice fleac își are mare lui importanță


Nu contează cine ești, ci pe cine cunoști

 


Am ajuns la vârsta în care am ajuns să semăn din ce în ce mai mult cu mine. 


Deștepții și harnicii sunt exemple pentru unii 


Păcatul: ceea ce săvârșești din curiozitate de a afla de ce ți-a fost interzis
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99839448928833