August 06, 2018
Top 10 cele mai scumpe rochii de mireasă ale vedetelor din întreaga lume

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Unul din cele mai importante elemente de la ceremonia matrimonială este, cu siguranță, rochia de mireasă. Vedetele din întreaga lume au încercat ca nunta lor să fie memorabilă, optând pentru rochii de mireasă extraordinar de scumpe. Află care sunt vedetele care au purtat cele mai scumpe rochii de mireasă din show-bizz-ul internațional!

 

Madonna

 

În anul 1985, diva de peste Ocean, Madonna, s-a căsătorit cu celebrul actor de la Hollywood, Sean Penn. În ziua nunții, interpreta a purtat o rochie de mireasă în valoare de 81.250 de dolari. Rochia nonconformistă vedeta a accesorizat-o cu o pălărie de culoarea neagră acoperită cu voal alb.

 

Marie-Chantal Miller, Prințesa Greciei

 

Cu zece ani mai târziu decât Madonna, Marie-Chantal Miller, Prințesa Greciei, s-a îmbrăcat și ea în rochie de mireasă, la propria nuntă. Ținuta prințesei a fost în valoare de 225.000 de dolari și era de la celebrul brand vestimentar Valentino. 

 

Mariah Carrey

 

La vârsta de 24 de ani, interpreta Maryah Carrey s-a căsătorit cu producătorul său, Tommy Mottola. La acest eveniment important din viața artistei, ea a purtat o rochie de la Valentino în valoare de 250.000 de dolari. În anul 2016, într-un videoclip, artista și-a ars rochia de mireasă. 

 

Catherine Zeta-Jones

 

Actrița de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones și-a oficializat căsătoria cu actorul Michael Douglas în anul 2000. Pe-atunci, vedeta s-a încumetat să poarte o rochie de mireasă în valoare de 140.000 de dolari, care a intrat în istorie drept una dintre cele mai elegante rochii de mireasă. 

 

Kim Kardashian

 

Starleta Kim Kardashian și-a oficializat relația cu rapperul Kenye West în anul 2014. Rochie pe care a purtat-o Kim Kardashian în ziua nunții a costat jumătate de milion de dolari. Ținuta îi aparține celebrului designer Givenchy. Pantofii pe car i-a purtat vedeta au fost la fel de scumpi, în valoare 40.000 de dolari de la brandul Balmain. O adevărată - "Lady million"!

 

Jessica Biel

 

Actrița de la Hollywood, Jessica Biel, s-a căsătorit cu vestitul interpret Justin Timberlake în anul 2012. Vedeta a optat pentru o rochie de mireasă netradițională, care nu era de culoarea albă, ci de culoarea roz. Rochia a costat 100.000 de dolari. Nunta dintre Jessica și Justin a fost cea mai scumpă nuntă din anul 2012. 

 

Amal Clooney

 

Ea este superba avocată care a reușit să-l facă pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood, George Clooney, să se căsătorească. Marele eveniment a avut loc în anul 2014. La eveniment, diva fashion, Amal Clooney a purtat o rochie de tip prințesă de la brandul Alexander McQueen. Rochia a fost în valoare de 380.000 de dolari. Întreaga ceremonie a avut un buget de 4,6 milioane de dolari. 

 

Kate Middleton

 

Nunta regală dintre Kate Middleton și prințul Harry, a avut loc în anul 2014, și poate fi considerată unul din cele mai importante evenimente ale secolului. Rochia pe care a purtat-o Kate, în prezent Ducesă de Cambridge, este considerată una dintre cele mai frumoase rochii de mireasă din toate timpurile. Frumoasa ținută îi aparține brandului Alexander McQueen, și a fost realizată de către designerul vestimentar Sarah Burton. Costul rochiei se rezumă la o sumă frumușică, și anume - 400.000 de dolari. 

 

Nicky Hilton

 

Sora blondinei în ciocolată, Paris Hilton - Nicky Hilton, s-a căsătorit în anul 2015 cu James Rothschild. Nicky a avut o nuntă extrem de pompoasă. Rochia ei de mireasă a fost în valoare de 77.000 de dolari, și aparținea brandului Valentino. O trenă lungă, mâneci din dantelă, vedeta a arătat ca o adevărată prințesă la nunta sa. 

 

Meghan Markle

 

În această primăvară, am avut parte de cea mai așteptată nuntă a tuturor timpurilor. Meghan Markle și prințul Harry au devenit soț și soție. Fosta actriță a purtat o rochie în valoare de 400.000 de mii de dolari, de la celebrul brand vestimentar Givency

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92866706848145