Septembrie 05, 2018
Top 7 cele mai în vogă parfumuri bărbătești ale momentului!
Suntem la răscrucea dintre anotimpuri, din căldurile nebune ne adâncim în toamna răcoroasă. Parfumurile se "lipesc" mult mai bine când timpul de-afară e mai răcoros. De aceea, am hotărât să te informăm care sunt cele mai în vogă parfumuri bărbătești îdin acest sezon.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tuturor ne place să simțim mirosul bărbatului iubit, mai ales dacă acesta folosește un parfum irezistibil. Orice femeie adoră aceste mirosuri incredibile, dar și bărbații sunt la fel de încântați de parfumurile pe care ți le vom prezenta. 

 

7. Honour man

Amouage

 

Acest parfum se asortează cel mai bine cu un bărbat serios, puternic și onorabil. Conține o esență de parfum puțin lemnos. 

 

 

 

Uomo signature

Salvatore Ferragamo

Un miros care te vrăjește, care te facă să vrei să-l simți în permanență. Parfumul Uomo signature miroase scump, are acorduri de citrice și note subtile de piele. Se zice că întruchipează mirosul bărbatului italian. Dacă vrei să simți lângă tine un bărbat adevărat, cumpără-i iubitului tău parfumul de la Salvatore Ferragamo

 

 

The one grey

Dolce & Gabbana

Cardemon și grapefruit, lavandă, vetiver și tutun. O combinație extraordinară pentru un bărbat la fel de bun. Se recomandă tinerilor, căci parfumul oferă un fler de îndrăzneală și sexualitate. 

 

Man wood essence

Bvlgari

 

 

Citrice, coriandru, lemn ciprat și lemn de cedru, aceste combinații de arome se potrivesc de minune pentru un bărbat energic, care are un mod de viață extrem de încărcat și care vrea să le reușească pe toate. 

 

Bleu de Chanel

Chanel

O creație olfactivă extraordinară care combină aromele de lavandă, cidru și sandal. Parfumul a fost creat de către celebrul Olivier Polge. Acest parfum masculin este dedicat bărbaților încrezuți în sine și foarte carizmatici. 

 

 

 

Tobacco vanille

Tom Ford

 

Miros de lemn dulce în combinație cu fructe uscate și cu note de tabac. Un miros picant, bărbătesc, care te scoate din minți. 

 

Y

Yves Saint Laurent 

Cred că e cel mai amețitor și chemător parfum care conține arome de... tămâie. Dar nu doar tămâia intră în componența lui, ci și arome de brad, ambră, cedru, salvie și frunze de violete. Până nu-l simți, nu vei înțelege ce efecte mirifice are acest parfum.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0367596149445