Octombrie 20, 2016
TOP 10 cele mai atractive siluete ale Hollywoodului
Ele sunt cunoscute de toată lumea. Nu sunt doar faimoase și talentate, dar mai atrag atenția a milioane de fani cu siluetele lor ademenitoare: piept frumos, coapse late și talie subțire.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Beyonce
Cântăreața are o figură de o frumusețe la care poți doar să visezi. Frumusețea corpului i se datorează dietelor și fitnessului.


2. Rihanna
Rihanna de la bun început a cucerit lumea cu figura sa exotică. Înălțimea cântăreței este de 173 cm, iar greutatea ei a ajuns la maximum 63 kg și pe lângă asta, cântăreața se mai poate lăuda cu picioare și coapse frumoase.


3. Nicole Scherzinger
Renumita cântăreață și vocalista trupei The Pussycat Dolls afirmă că ei îi este foarte greu să-și îngrijească silueta din cauza poftelor. Ajutorii ei principali în menținerea formei sunt numeroasele concerte, dansurile și alergatul de dimineață.


 

4. Kim Kardashian
Bogată și faimoasă, fondatoarea show-urilor, Kim Kardashian, excită mințile multor fani din toată lumea cu figura sa.

 

5. Kate Winslet
Toată viața Kate ba slăbește, ba se îngrașă, dar numai acum corpul ei are parametri stabili și a început să se îmbrace mai stilat și să frapeze cu imaginea sa la diferite manifestații.


 

6. Scarlett Johansson
Actrița celor mai răsunătoare filme se consideră o femeie cu o figură obișnuită. Are momente în care se îngrașă brusc, dar pentru a slăbi, aceasta nu recurge la metode radicale. De exemplu, actrița nu s-ar trezi niciodată pentru alergatul de dimineață.


7. Jennifer Lopez
Vedeta își menține figura sexy datorită dansurilor latino-americano regulate care, după cum susține ea, nu doar scad din greutate, dar conferă și elasticitate corpului și țin mușchii în formă.

8. Shakira
Recent cântăreața a devenit mamă și pentru a reveni pe scenă, ea a fost nevoită să revină la figura de altădată. Shakira preferă dansurile latino-americane, mai concret Zumba, care combină dansurile latino-americane cu fitnessul.


 

9. Megan Fox
Milioane de femei din întreaga lume își doresc să aibă o figură la fel de sexy ca a vedetei care a devenit faimoasă după ce s-a filmat în filmul «Transformers». Actrița nu are anumite reguli după care își menține figura, dar se limitează atunci când vine vorba despre pizza.


10. Kelly Brook
Conform studiilor de la Universitatea din Texas, anume modelul și actrița Kelly Brook a fost numită femeia care are o figură ideală. După o relație cu unul dintre iubiții ei, Kelly a început serios să se ocupe de figura sa. Și-a format un plan pentru slăbire și s-a pus pe dietă.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3075029850006