August 25, 2021
Tom Cruise a „parcat” elicopterul în grădina unei familii din Marea Britanie
Superstarul Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, a aterizat cu elicopterul în grădina spaţioasă a unei familii din Warwickshire, Marea Britanie. O aroganță de proporții ar spune unii, în timp ce alții ar ridica din sprâncene.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lucrurile s-au întâmplat, de fapt, altfel. Aterizarea face parte dintr-o secvență a noii serii ”Misiune Imposibilă”. 

Celebrul actor de la Hollywood a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene. Staff-ul care se ocupă de partea administrativă a informat-o pe Alison că o vedetă, al cărei nume nu i-a fost comunicat, va ateriza în curtea ei, având în vedere că aerodromul din Coventry este temporar închis.

Drept mulţumire, Tom Cruise le-a permis fiilor lui Alison Webb să facă o tură cu elicopterul, asta după ce actorul a făcut numeroase poze cu întreaga familie.

În declaraţii acordate postului BBC, Alison Webb a precizat că i s-a părut „cool” ca fiii ei să poată asista la aterizarea elicopterului în grădina casei, o experienţă pe care a calificat-o drept „suprarealistă”. După ce a ieşit din elicopter, „Tom Cruise s-a apropiat de copii pentru a vorbi cu ei. Ne-a salutat cu mâna şi ne-a mulţumit”.

Mass-media din Regatul Unit a dezvăluit că Tom Cruise a luat masa într-un restaurant indian din oraşul Birmingham. Acolo, vedea a comandat pui Tikka Massala şi a lăsat un bacşiş de 60 de lire (70 euro/82 de dolari) angajaţilor localului.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67689204216003