Noiembrie 10, 2022
Toate vedetele s-au strâns la show-ul Rihannei. Johnny Depp - surpriza serii
Rihanna a creat un show de excepție pentru noua sa colecție de lenjerie intimă, Savage X Fenty Vol. 4. Artista a adunat o serie de celebrități printre care Anitta, Cara Delevingne, Irina Shayk și, surprinzător, Johnny Depp, și și-a expus creațiile într-o prezentare de modă ce avut loc într-un cadru mistic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Spectacolul Savage x Fenty Vol 4. a fost deschis chiar de creatoarea sa, Rihanna, care a apărut învăluită în ceață, într-o pădure, îmbrăcată într-un corset albastru și pantaloni negri, transparenți.

Supermodelul rus Irina Shayk, actorul Simu Liu și modelul britanic Cara Delevingne au fost doar câteva dintre fețele celebre care au defilat în noile creații ale brandului de lenjerie deținut de Rihanna.

În locul unui podium obișnuit, modelele au defilat pe un teren acoperit de frunze și mușchi de copac, în timp ce o trupă de dansatori, aflați la bustul gol, au realizat o coregrafie hipnotizantă.

Muzica spectacolului, care a durat 40 de minute, a fost asigurată de cântăreața braziliană Anitta și rapper-ul Don Toliver.

Surpriza serii a fost actorul Johhny Depp, care a avut o apariție misterioasă, la trunchiul unui copac, în timp ce dansatorii își executau mișcările de dans pe fundal. Aceasta colaborare a stârnit o serie de reacții înainte de lansarea show-ului Rihannei, mulți văzându-l pe actor ca o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”, pe fondul scandalului cu fosta soție, Amber Heard.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.784348487854