Octombrie 07, 2016
TOAMNA-IARNA 2016-2017: TOP 10 cele mai în vogă culori
În curând ne vom schimba hainele subțiri în cele moi și groase și ne vom pregăti încetul cu încetul de nenumăratele stări de liniște de toamnă...

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În noul sezon se vor schimba radical trendurile și culorile garderobei. Ba mai mult, paleta de culori din toamna asta promite a fi una de-a dreptul irezistibilă. 

Totul despre noile culori în garderoba de toamnă citiți în rândurile de mai jos. Ele sunt cu adevărat frumoase! Profunde și cu multiple fațete, vor cuceri inimile a milioane de fashioniste. 

1. Aurora Roșie
Culoarea roșie nu o dată am văzut-o în timpul Săptămânei Modei de la New York și ceva ne spune că o vom mai vedea și la alte expoziții în alte capitale ale modei. Cea mai populară nuanță este Aurora Roșie. Luxos, intens și totodată, fin și atrăgător. Urgent de achiziționat ruj, poșetă, cardigane și rochii!

2. Taupe
Este o nuanță foarte confortabilă și atrăgătoare, cu "gust" de cacao. În viitorul sezon adevăratele fashioniste trebuie să-și cumpere paltonașe de această culoare. În afară de asta, sunt actuale și nuanțele de espresso, cognac și champagne.

3. Juicy meadow
Toamna – regina culorilor aurii, aglbene și roșii. Dar când în jur este așa o abundență de foc, începe să ți se facă dor de verdele liniștitor. Una dintre nuanțele verzi va da buzna în sezonul următor și-ți va accentua farmecul tău. Verdele suculent, petalele de aloe și luciul smaraldului – totul s-a combinat perfect în această culoare.

4. Cedru prăfuit
În ciuda acestei stranii denumiri, aceasta este doar o culoare din nuanța rozului. Puțin reținut, dar nicidecum plictisitor. Este o variantă perfectă pentru paltonul de toamnă.

5. Potter's clay
Această culoare este una tradițională, cu încetul, culoarea se transferă și în tendințele iernii. Noi suntem foarte bucuroși că i-au dat undă verde și de această dată. De aceea, achizionați genți, botine, palton și blană. Mai mult decât atât, în vogă rămân culorile galben-muștar și portocaliu.

6. Violetul purpuriu
Cristale și lanuri de lavandă... Aceste asocieri alcătuiesc cea mai frumoasă culoare din toamna asta. În palton, fustă, rochie sau cu pălărie violetă vei fi ca o prințesă care tocmai a ieșit dintr-o împărăție misterioasă pentru a înfrumuseța această lume. 

7. Muștar picant
Nu doar picant, dar și cu ușoară notă de citrus, această culoare va fi cea mai revigorantă culoare din paleta acestei toamne. Pentru a nu cădea pradă timpului posomorât, cumpără-ți o geantă, un rucsac compact sau paltonaș. 

8. Sharkskin
Toamna asta nu vei avea nevoie de zeci de nuanțe gri, e destul doar una. Acest gri emană un rece de oțel și liniște. Merită și doamnele de fier să se simtă confortabil și sigur în această perioadă a anului.

9. Riverside
Toamna nu este doar un «pojar» al frunzelor, dar și a umezelii ei. Simbolul ei este o nuanță de riverside, cucerând inimile și podiumurile. Sperăm că și voi veți găsi în această culoare ceva deosebit și veți avea cu ce să o combinați în garderoba voastră. 

10. Blue sky
Această culoare ne lipsește atât de mult în această toamnă, pentru că această perioadă este plină de ploi și nori negri. De aceea, dacă aveți nevoie de un cer senin, fie ca acesta să apară pe bluza sau paltonul vostru.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88266563415527