Noiembrie 17, 2016
Toamna-iarna 2016/2017: cele mai la modă rochii
Îţi prezentăm o selecţie din cele mai frumoase, stilate şi la modă rochii care vor fi actuale în acest an. Grăbeşte-te să-ţi completezi anul acesta garderoba cu cele mai atrăgătoare rochii, ca să arăţi mereu irezistibil şi seducător!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Rochiile tricotate

Rochiile calde tricotate sunt în continuare în trend. Unicul element este că majoritatea modelelor designerilor de modă au o croială pe corp, fără garnituri, iar avantajul principal constă în ornamentele şi buclele mari.

2. Rochii în stil office

În acest an, designerii de modă pun accent pe „vintage-ul rezervat”. Obişnuitele figuri geometrice, duetul texturii aspre cu răscroiala ovală la gât - iată ce va adăuga perfect o alură formală unui look.

3. Rochiile de jeans

Rochiilor de jeans, în care se îmbină notele tinere/adolescentine şi romantismul, li se acordă o preferinţă specială. La prima vedere, unele modele de la designerii de modă ţi se pot părea excesiv de simple, dar odată ce le asortezi cu accesorii trendy, încălţăminte stilată şi decoraţiuni originale, look-ul tău va întrece toate aşteptările! Orice femeie în rochie cu textură de jeans va fi individuală şi irepetabilă.

4. Rochii cocktail

Rochiile cocktail rămân solicitate pentru diverse evenimente, inclusiv în perioada rece a anului. În colecţiile multor designeri, pe lângă nuanţele clasice, pot fi găsite un decor bogat şi modele minunate. O impresie bună lasă fustele multistrat şi mai mult de patru texturi prezente în acelaşi timp.

5. Rochiile de zi cu zi

În sezonul 2016-2017 nu o să fie necesar să-ţi faci griji în privinţa culorilor. La mare solicitare sunt stofele de culoare gri şi cafenie, cu ornamente în puncte sau linii mici. Tendinţele contemporane dictează că în acest an la modă sunt tăieturile impunătoare şi mânecile înguste.

6. Rochii în stil sport

Locul eleganţei poate fi luat de modelele libere şi largi. Inscripţiile tematice, desenele asimetrice, explozia de culori, pasmanteria la gât şi un elastic vizibil în partea de jos a fustei - toate sunt la modă!

7. Rochiile dantelate

Stofa semitransparentă cu imprimeul floral de neînlocuit iarăşi este actuală în ţinutele ajurate. Deosebit de avantajos se privesc rochiile într-o singură nuanţă cu fuste de orice lungime.

8. Little black dress 2016-2017

Fiecare femeie trebuie să aibă în dulap „mica rochie neagră”. Însă în acest an mulţi designeri au hotărât să adauge tăietura în formă de „V”şi inserţii geometrice din material lăcuit. Unii stilişti au experimentat cu fustele creion sau cu adversara acesteia - luxurianta fustă trapez.

9. Rochiile din piele

Pielea rămâne tot timpul în trend în colecţiile toamnă-iarnă. Se combină minunat cu franjurii, blana, inserţiile metalice şi strălucitoare. Confecţiile din piele pot sta/fi lipite de corp sau avea o croială mai dreaptă şi largă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0135099887848