Martie 20, 2017
Tipul femeileilor din Rusia considerate frumoase?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Femeile corpolente și cu șolduri largi

Deținătoarele formelor luxuriante și a șoldurilor late au fost principala pasiune a bărbaților din Rusia, fiind un semn important că fata este sănătoasă. Durdulie prin urmare capabilă să nască copii sănătoși. O femeie puternică, sănătoasă și rezistentă pe lângă faptul că ușor se isprăvește cu nașterea, ea și mai face față la o serie de alte roluri.

Mireasa de invidiat

Pețitorul a fost prima persoană din Rusia în stare să determine ușor care este adevărata mireasa, în funcție de anumite criterii: piept ridicat, solduri late și rotunde, picioare bine proporționate și spatele drept.

 

Cosița groasă

Cu siguranță ceea ce face o mireasă frumoasă este cosița lungă și groasă. Părul lung - un atribut obligatoriu pentru o femeie din Rusia. Ele întruchipau frumusețea, feminitatea și demnitatea. Iar soțiilor ușuratice li-se tăiau cosițele.

Fața albuie și rumenă

Idealul frumuseții a fost considerat femeia cu pielea albă și obrajii roșiori. Buzele roșii, luxuriante, ochii mari, luminoși definesc frumusețea din Rusia.

 

Kilogramele în plus

Kilogramele în plus sunt destul de acceptabile. Asupra subtilităților talie poporul rus nu a fost niciodată pretențios. Și din acest motiv femeile din Rusia purtau haine confortabile, fără centuri - sarafan. Frumusețea adevărată era considerată blândețea și modestia fetei. Ea se exprimă prin genele lungi, prin comportamentul laconic și reținut.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86982178688049