Ianuarie 05, 2023
Ținuta purtată de Prințesa de Wales pentru aniversarea de 40 ani a fost desemnată „rochia anului”
Ținuta purtată de Prințesa de Wales pentru aniversarea de 40 ani a fost desemnată „rochia anului”. Soția Prințului William a surprins în cadrul portretelor oficiale pentru care a pozat la începutul lunii ianuarie a anului 2022. Kate Middleton este întotdeauna un exemplu al eleganței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ținuta purtată de Prințesa de Wales pentru aniversarea de 40 ani a fost desemnată „rochia anului”

Anul acesta s-a întocmit un nou top cu cele mai frumoase rochii ale anului. Printre celebritățile de renume, în top s-a aflat și Kate Middleton. Alături de aceasta, multe alte femei din Familia Regală Britanică au fost votate pentru a-și etala ținutele superbe pe care le-au purtat la evenimentele ce au avut loc în 2022.

Kate Middleton într-o rochie roșie cu un umăr gol în timp ce pozează pentru portretul realizat cu ocazia aniversării a 40 de ani 

Pentru fiecare a lunii, revista Tatler a ales cât o ținută care să reprezinte eleganța și bunul gust. Poziția fruntașă a clasamentului din luna ianuarie este ocupată chiar de către Kate Middleton. Rochia sa roșie creată de Alexander McQueen este printre preferatele sale.

Kate Middleton birthday: New photos released as Duchess turns 40 | Metro  News

Fotografia Prințesei de Wales va fi inclusă în numărul ediției din luna ianuarie. Au fost selectate și alte personalități din Familia Regală Britanică, relatează publicația Express.co.uk. Rochia purtată de Prințesa Beatrice la Royal Ascot a fost selectată drept câștigătoare a lunii iunie 2022. Nepoatele Prințesei Diana s-au aflat și ele în top.

Kate Middleton într-o rochie albă, într-o fotografie portret realizată cu ocazia aniversării a 40 de ani

Lady Amelia și Lady Eliza Spencer au surprins cu rochiile purtat le British Fashion Awards în luna decembrie a anului 2022. Multe alte celebrități au fost incluse în clasamentul realizat de către rezista celebră.

Printre acestea se numără Anne Hathaway, Florence Pugh și actrița Anya Taylor-Joy. Soția Prințului William nu a făcut nicio declarație privind clasamentul în care a fost inclusă rochia pe care a purtat-o la aniversarea celor 40 de ani. Kate urmează să împlinească vârsta de 41 de ani pe data de 9 ianuarie 2023.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69734501838684