Octombrie 15, 2020
The Motans, la o masă cu muza. Două piese lansate într-o lună
Nu am reușit să ne plictisim de ”Cel din oglindă” că apare altă piesă nouă. The Motans se pare că trăiește cu muza sub același acoperiș. La doar două săptămâni de la ultima lansare, a încărcat pe canalul său de Youtube o melodie nou-nouță. Videoclipul a fost filmat integral cu telefonul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Astrologic vorbind” este un cântec de dragoste, despre regăsire. ”Nu mi-ar fi de ajuns nici nouă vieți să te iubesc/Și îmi pare rău că-n prima din ele îți mai greșesc,/ Dar te văd foarte clar în viitorul meu”, cântă Denis Roabeș. În câteva ore de la lansare, piesa se apropie ușor spre 100 de mii de vizualizări. 

Pentru realizarea clipului, echipa The Motans a colaborat cu un brand cunoscut de telefoane mobile. Împreună au reușit un experiment inedit și au filmat videoclipul integral cu noul model de telefon. 

Actorii Andrei Ivan și Ana Beatrice Bodea au dat viață personajelor gândite în versurile lui Denis Roabeș și își trăiesc intens povestea de dragoste. Piesa a fost compusă de Denis Roabeș, iar de producție s-au ocupat Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac.

“A fost o experiență inedită filmarea clipului, dar rezultatul și calitatea producției nu diferă de cele ale unui videoclip realizat clasic. Piesa este o stare, un moment pe care toți îl trăim sau ne dorim să fim acolo și visăm la acea clipă perfectă. Bucurați-vă de ea și de ceea ce simțiți atunci când o ascultați”, a spus Denis, citat de traiestemuzica.ro. 

Piesa ”Cel din oglindă” se bucură de un succes incredibil. De la începutul lunii și până acum a adunat pe Youtube peste un milion de vizualizări. Versurile descriu, oarecum, etapele prin care a trecut interpretul până să cunoască succesul.

Interpretul moldovean ne transmite că pentru a-și realiza milioanele de planuri și-a exploatat potențialul, că a muncit enorm "în tura de noapte" pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Astfel, demontează suspiciunile celor care ar spune cu ușurință că a servit succesul propus pe tavă. De asemenea, sugerează că a luptat onest pentru realizarea viselor și are ambiție suficientă pentru a continua în aceeași manieră. 

"Cel din oglindă" ar însemna reflexia propriei persoane, ceea ce sugerează că doar el știe și înțelege perfect tot ce i s-a întâmplat în viață. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0162765979767