Aprilie 26, 2018
Tehnici de machiaj: Cum să NU te machiezi!
Chiar dacă pe internet sunt foarte vehiculate tehnici de make-up care te lasă uimită, și pe care vrei să le urmezi, ai grijă, pentru că make-up artiștii sunt împotriva lor, pentru că pe net sunt utilizate niște chestii care nu intră în tipare. Să vedem care sunt acestea!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Make up artiștii profesioniști sunt împotriva machiajului încărcat care este promovat de către influenceri pe rețelele de socializare. Pentru că ei utilizează mult fond de ten, exces de corector, pudră sub ochi, strălucire excesivă, sau sprâncene intens conturate.

 

Fondul de ten

În tutoriale, se folosește foarte mult fond de ten, în straturi groase, pentru a obține o pânză pe care este făcut machiajul. De ce cele mai multe ori, aceste filmulețe care atât de mult plac domnișoarelor din întreaga lume, sunt făcute sub lumina albă profesionistă. Astfel, în video nu este vizibil excesul de machiaj. Dacă vei purta zilnic astfel de tip de machiaj, vei arăta penibil, pentru că machiajul ar fi fost foarte încărcat. 

 

 

Corectorul

Se folosește foarte mult corector în aceste tutoriale, chiar și acolo unde nu este loc de el. Ca atare, el trebuie utilizat după ce aplici fondul de ten, pentru ca cearcănele și imperfecțiunile să dispară. El nu trebuie să fie foarte alb, ci să fie de-o culoare cu pielea ta. În tutoriale, ele se folosesc, însă, în exces. 

 

 

Pudra de sub ochi

Niciun make-up artist nu folosește această tehnică care ar fi trebuit ca să ascundă ridurile. E și logic, ca după ce ai aplicat corectorul, și dacă pui pudra pe sub ochi, ridurile se vor accentua și mai mult. De aceea, mai bine renunță la acest truc, atât de des promovat în tutoriale. 

 

Strălucire excesivă

De regulă, trebuie folosit în cantități mici doar în zona cheie a feței. În tutoriale, însă, acest produs este folosit cu exces, dând o strălucire metalică a pielii, care nu arată deloc natural. Mai mult ca atât, în aceste video-uri se aplică mult iluminator pe nas, ceea ce make-up artiștii spun că nu-i în regulă, dat fiind faptul că, vârful nasului,din punct de vedere profesionist trebuie să fie mereu mat. Aplicând iluminator pe nas, el nu va părea mai mic, ci din contra, accentul se va pune anume pe el. 

 

 

Sprâncene conturate

De sprâncene foarte mult depinde! Dar ele nu trebuiesc desenate sau conturate excesiv. Ele ar fi trebuit să pară mai dese, dar ele par doar desenate. Nu ar trebui să trasezi niciodată linii perfect drepte cu creionul pe sprâncenele tale. Secretul este să aplici creionul prin atingeri scurte, care mimează firele de păr. 

 

 

Buze mărite cu ajutorul machiajului

Influencerii folosesc diverse tonuri pentru a crea iluzia unor buze mari. Deși, rezultatele par incredibile este doar din cauza luminii speciale și a editării video de care se folosesc influencerii. Ca atare, acest machiaj este exagerat, și arată oribil, pentru că la lumina zilei se văd aceste straturi.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8852801322937