Octombrie 14, 2016
Taylor Swift i-ar fi dat semne lui Ben Affleck că ar fi interesată de el
Taylor Swift continuă încercările ei de a deveni fericită. Cântăreața a fost în relație cu mai mulți bărbați din sfera showbiz-ului, în special, muzicanți și actori. Un nou ales de-al cântăreței se încadrează perfect în această categorie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa americană scrie că Taylor este interesată de noua încarnare a lui Batman - Ben Affleck.

Conform informatorilor, Affleck a fost frapat de Taylor, de frumusețea și farmecul ei. Artiștii s-au cunoscut anul trecut în culisele unui concert în cadrul turului «1989».

"După concert Affleck a rugat-o Cara Jocelyn Delevingne să-i facă cunoștință cu Taylor. După asta, între artiști s-a format o relație de prietenie. Dar în curând aceasta s-a transformat în ceva mai mult. Sentimentele au luat amploare atunci când Taylor s-a despărțit de Tom Hiddleston, și Taylor i-a dat de înțeles lui Ben că ar fi interesată de el. Ea mereu obține ceea ce își dorește cu adevărat." — spune un informator.

Printre altele, actorul deja i-a făcut cunoștință lui Taylor cu fiicele lui. Iată ce spune el despre asta: «De parcă au văzut vreun zeu. Fetele nu puteau scoate un cuvânt când au văzut-o pe Taylor. Acestea erau foarte plăcut surprinse».

Prietenii lui Jennifer Garner și Ben au declarat că familia s-a reunit. Ben s-a întors în familie și încearcă s-o aducă la nivelul care era odată. Nimeni dintre actorii menționați în acest articol n-a comentat situația.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59608006477356