Iunie 07, 2023
Taylor Swift a înghițit o muscă la un concert. Cum a reacționat în fața a mii de spectatori
Cine a zis că viața de artist este una ușoară? Taylor Swift poate confirma contrariul, mai ales după cel mai recent incident din timpul unui concert. Artista a înghițit o insectă, iar momentul a ajuns viral. Cea ai apreciată vedetă la acest moment, a trecut peste moment făcând haz de necaz.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Momentul jenant pentru cântăreața Taylor Swift a avut loc în timpul unui concert pe care cântăreața îl susținea în Chicago. În timp ce vorbea publicului, Swift s-a oprit brusc și s-a înecat. A tușit de câteva ori, apoi a spus „Am înghițit-o!”. Era vorba de o insectă, cel mai probabil o muscă, pe care Taylor Swift a inspirat-o din aer în timp ce vorbea.

Momentul cu adevărat neașteptat a avut loc între două piese, în timp ce cântăreața vorbea publicului.

Taylor a început brusc să tușească, apoi s-a întors cu spatele. "Tocmai am înghiţit o insectă, îmi pare rău. Este vreo şansă ca niciunul dintre voi să fi văzut ce s-a întâmplat? Am înghițit-o. O să se mai întâmple", a glumit artista.

Aparent stânjenită, artista a trecut peste moment ca un adevărat profesionist. A făcut ghaz de necaz și toți cei prezenți, pe scernă sau în public au râs de situația inedită.

Spectacolul a continuat, iar momentul în care Taylor Swift a înghițit insecta a devenit viral.

Turneu de excepție

Taylor Swift se află acum într-un turneu mondial, primul din ultimii 5 ani, ale cărui bilete s-au vândut într-un timp-record.

Încă de când a anunțat că va porni turneul, biletele la spectacolul lui Tay-Tay s-au epuizat atît de repede încât a întrecut orice așteptări. În weekendul acesta, artista a susținut trei concerte în Chicago. Peste 55.000 de fani au mers să asculte live cele mai bune piese ale lui Swift.

În urmă cu câteva luni, cei de la Nashville Songwriters Association International s-au gândit ca, anul acesta, premiul la categoria „Compozitorul Decadei” să meargă la Tay-Tay. Decernarea va avea loc pe data de 20 septembrie.

Taylor Swift a mai primit un astfel de premiu de 7 ori înainte, pentru perioada cuprinsă între 2007 și 2015 și a participat la gală până în 2013. În afară de Swift, doar Ashley Gorley a mai primit o astfel de distincție.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.6681153774261