Iulie 11, 2017
Tatuajele la subraţ, tendinţa acestei veri
Tatuajele nu sunt dedicate celor slabi de inimă, dar tot mai mulți curajoşi au hotărât să schimbe macazul în ceea ce priveşte zona tatuată. Tatuajul la subraţ este cel mai surprinzător trend al verii, care a luat cu asalt Instagramul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă unii l-au privit temători ÅŸi cu durere, alÅ£ii s-au simÅ£it inspiraÅ£i ÅŸi s-au gândit că trebuie să-l încerce. Unele dintre cele mai creative modele de tatuaje la subraÈ› includ flori, păianjeni sau chiar rechini!

Modele de tatuaje la subraÈ›

DeÈ™i acest model cu flori alb-negru arată destul de ciudat, tatuajul plasat în zona subraÅ£ului este original È™i bine realizat.

 

Un mac făcut din acuarelă, cu tulpina subÅ£ire, este o modalitate foarte subtilă prin care să porÅ£i un tatuaj în această zonă neobiÅŸnuită a corpului. 

 

Dacă nu eÅŸti convinsă că ar trebui să faci o alegere foarte îndrăzneaţă, începe cu ceva discret. Acest model cu căpÅŸuni este unul dintre cele mai trendy tatuaje realizate la subraÅ£. Culorile vii sunt în vogă, chiar È™i în ceea ce priveÈ™te tatuajele!

 

O simplă căutare a hashtagului #armpittattoos pe Instagram oferă mai mult de 7.000 de rezultate. Se pare că modelele florale complicate sunt deosebit de populare când vine vorba de tatuarea acestei zone sensibile, dar unii aleg ÅŸi elemente din natură, cum ar fi păianjeni sau păsări.

Modelele care includ insecte sunt printre preferatele pasionaţilor de tatuaje. Trebuie să recunoaştem, arată spectaculos!

 

ProfesioniÅŸtii spun că, deÅŸi nu pare, acest tip de tatuaj nu presupune durere, chiar dacă este realizat într-o zonă sensibilă a corpului. Dacă eÅŸti îngrijorată cu privire la unele riscuri, nu trebuie să îÅ£i faci griji deoarece saloanele îÅŸi iau toate măsurile de precauÅ£ie pentru a evita orice fel de neplăceri. Dacă vrei să îÅ£i faci un tatuaj, evită saloanele care folosesc cerneală pe bază de metale grele. 

Tu ai avea curaj să îÅ£i faci un tatuaj în zona subraÅ£ului?



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95581698417664