Octombrie 07, 2020
Tatiana Heghea, într-o confuzie totală. Ce i s-a întâmplat
Tatiana Heghea s-a confruntat cu o confuzie, pe care a împărtășit-o, fărră ezitare admiratorilor săi din online. Se afla la volanul mașinii când, pe-un moment, a avut parte de o situație bizară. I-a provocat amuzamentul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Mor de râs! Eram aici, la o intersecÈ›ie, È™i dacă îl mai È›ineÈ›i minte pe Valeriu StreleÈ›, l-am văzut la volanul unei maÈ™ini. M-am prins că mă uitam în direcÈ›ia lui. Mi s-a părut că e domnul Putin. Și pentru o secundă m-am uitat È™i mai îndrăzneÈ›. Ce mai seamănă!”, a povestit Tatiana. 

Interpreta cerut È™i părerea comunității sale pentru a-i confirma că cei doi au trăsături comune. ”Altfel o să cred că o iau razna”, a adăugat ea, amuzată de situaÈ›ia în care s-a pomenit. 

Nu este prima dată când Valeriu StreleÈ› este confundat cu Vladimir Putin. În 2015, în perioada când acesta era prim-ministru al țării noastre a fost încurcat cu liderul de la Kremlin la Adunarea generală ONU, desfășurată la New York. Atunci StreleÈ› ar fi fost escortat de stafful tehnic în locul destinat preÈ™edintelui rus. Ulterior, fostul deputat PLDM a recunoscut că nu s-a simÈ›it confortabil să fie confundat cu Putin, explicând la vremea respectivă că fiecare are identitatea È™i personalitatea sa. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2767729759216