August 19, 2022
Tany Vander, schimbare radicală de look. Fanii i-au apreciat noua imagine
Tany Vander a surprins pe toată lumea cu o nouă schimbare de look. Vedeta s-a vopsit blondă. Schimbarea a fost pe placul fanilor săi, care i-au făcut o mulțime de complimente.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tany Vander nu se gândește prea mult când vine vorba de schimbări, nu îi este frică să experimenteze cu imaginea ei și e mereu spontană, dar și foarte hotărâtă. Deși ne-am obișnuit să o vedem brunetă focoasă, iată că Tany s-a gândit să revină la blondul care a consacrat-o.

"După 7 ani- iarăși blondă! deși câțiva ani in urma eram sigura ca nu ma voi întoarce niciodată la aceasta nuanță) Dar vedeți ca eu sunt foarte spontana și fac exact asa cum îmi cere suflețelul fără sa ma gândesc ca ard parul și alte chestii de genu) Pâna la urma parul creste, dar tinere si frumoase suntem acuma și trebuie sa experimentam.", a povestit Tany Vander, pe Instagram.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Tany a reușit să impresioneze pe toată lumea cu alegerea pe care a făcut-o. În doar câteva ore fotografia cu noul look a adunat peste 15 000 de aprecieri și zeci de comentarii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88050699234009