August 05, 2022
Tânăra încoronată Miss Univers 2021,mărturisiri dureroase: Am fost criticată pentru că m-am îngrășat
Harnaaz Sandhu, o tânără în vârstă de doar 22 de ani, care a fost desemnată Miss Univers în 2021, a dezvăluit că oamenii au criticat-o pe rețelele sociale după ce s-a îngrășat câteva kilograme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cadrul unui interviu pentru revista People, tânăra a vorbit despre momentele delicate prin care a trecut.

”Din punct de vedere fizic, da, am luat câteva kilograme, dar eu mă simt confortabil în acest moment.”, a dezvăluit tânăra de 22 de ani, continuând: ”Dar am fost hărțuită pe rețelele sociale pentru că m-am îngrășat.”, a mai adăugat ea.

De asemenea, ea a mărturisit că a fost foarte neplăcut să descopere că oamenii sunt preocupați de felul în care arată ea și nici măcar nu s-au putut abține să nu-și exprime părerile.

”Nu este despre cum arăți, ci despre cum te simți, cum te porți cu oamenii din jurul tău și care sunt credințele tale.”, a mai sus ea.

În ciuda faptului că a încercat să rămână pozitivă, ea a dezvăluit că au fost momente în care s-a simțit copleșită: ”M-am simțit dărâmată de multe ori. Uneori chiar în cele mai neașteptate momente. Spre exemplu, trebuia să urc pe scenă și toată această situație mi-a revenit în minte. E foarte trist.”, a mai spus modelul.

De asemenea, tânăra încoronată Miss Univers, care este actriță la Bollywood, a dezvăluit că după ce a câștigat acest titlu a petrecut mai mult timp cu familia, astfel că nu s-a mai focusat pe ceea ce mănâncă ori pe sport.

”Am trecut printr-o perioadă a vieții mele în care mă simțeam rău pentru orice. Acum, însă, încep să iubesc totul. E în regulă să plângi, e în regulă să te simți tristă.”, a mai spus ea, susținând, de asemenea, că prin acest interviu își dorește să încurajeze tinerele să-și accepte imperfecțiunile.

Harnaaz Sandhu a fost desemnată Miss Univers 2021 în Israel

Harnaaz Sandhu din India a câștigat titlul de Miss Univers 2021 în cadrul concursului organizat în Israel, fiind aleasă dintre 80 de tinere. 

Miss Univers 2021 a avut un discurs adresat tinerilor, încurajându-i să aibă încredere în ei. ”Sunteţi unici şi asta vă face frumoşi. Nu vă mai comparaţi cu ceilalţi. Eu am încredere în mine şi de aceea sunt astăzi aici”, a spus câştigătoarea titlului.

O tânără din India a fost încoronată Miss Universe 2021 

80 de femei din întreaga lume au concurat pentru titlul de Miss Univers, ţinut în oraşul Eliat din Israel.

Israelul a găzduit concursul Miss Univers pe 12 decembrie 2021 în pofida impunerii de restricţii de călătorie în încercarea de a limita răspândirea noii variante de coronavirus. Participanţii la concurs, care s-a desfăşurat în staţiunea Eilat de la Marea Roşie, au fost supuşi testării PCR la fiecare 48 de ore.

"Acesta este un eveniment care va fi difuzat în 174 de ţări, un eveniment foarte important, un eveniment de care Eilat are foarte multă nevoie. Vom şti cum să gestionăm lucrurile. Deci, prin acordarea de derogări, vom avea evenimente de genul acesta, pe care ţara deja s-a angajat să le organizeze şi pe care nu le putem anula", declara înainte de competiție ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov.

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.2622351646423