Septembrie 27, 2018
Superwoman: Jennifer Lopez șochează cu bicepșii săi dezvoltați. Vezi pozele!
Știm că J Lo adoră sportul, mereu postând poze din sala de forță. Mai nou, vedeta și-a expus la vedere bicepșii dezvoltați, care i-au frapat pe toți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta în vârstă de 46 de ani, a postat o poză deosebită în care demonstrează în ce formă fizică bună este. Îmbrăcată într-o rochie mulată de culoarea bordo, vedeta își expune la vedere bicepșii dezvoltați. În comentariu la postare, vedeta a scris: 

"Mă simt o adevărată superwoman după show-ul de astăzi seara. Când abia începusem acest proiect, mă gândeam, Doamne, cum o să reușesc să susțin 15 show-uri în decursul la 27 de zile? E prea mult! Dar eu mi-am promis mie însămi, că în loc să mă cedez provocării, eu voi deveni și mai puternică. Voi munci din greu și voi deveni cea mai bună, așa cum n-am fost niciodată. Erau momente în care mă simțeam istovită, însă eu trebuia să mă antrenez mereu, indiferent unde mă aflam".

 

 

Urmăritorii vedetei de pe Instagram s-au împărțit în două tabere, unilor le-a plăcut din suflet forma fizică a interpretei, altora însă, le displace. Ei susțin că e prea de tot, că ar fi vrut ca J Lo să rămână la fel de feminină precum era cândva, și că a luat sportul prea în serios. E bine ca celebritățile să practice sportul, însă exagerările nu sunt bune în niciun domeniu. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5267634391785