Ianuarie 31, 2023
„Sunteți din filmul Laguna Albastră”. Imagini de poveste cu Irina Rimes alături de iubitul ei, în Bora Bora
Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, petrec o frumoasă vacanță în Bora Bora. Cântăreața și-a bucurat fanii cu imagini spectaculoase, după ce a vizita mai multe insule din Polinezia Franceză, situată în Oceanul Pacific.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes se bucură de o vreme frumoasă și de peisaje exotice, alături de iubitul ei. Antrenoarea de la Vocea României a a ales una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță din lume, insula Bora Bora, care se află la peste 16.000 de kilometri de România. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Fanii artistei au rămas fascinați de imaginile postate de ea pe rețelele sociale. „Sunteți din filmul Laguna Albastră”, „Oaauuu, mamă parcă este o scenă din filmul Laguna albastră, iar voi cei doi adolescenți! Doar că sunteți mult prea îmbrăcați. Este ireal de frumos! Paradisul..”,

„Femeie frumoasă, dar bretonu ăla copilaresc...sory de critică”, Păi tocmai ăla o face mai specială, mai copilă”, „Ești fabulos de frumoasă și nemachiată. Ești un model absolut de naturalețe și un exempli că și așa se poate ! Despre muzica ta nu spun decât că mă închin”, au comentat urmăritorii imaginile de mai jos.

Irina Rimes poartă o rochie lejeră, ușor transparentă. De obicei, atunci când se află în vacanță sau acasă, vedeta preferă ținute foarte simple. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Într-un interviu recent pentru PRO TV, Irina Rimes a vorbit și despre dorința de a avea copii. Ea menționează că nu își dorește ca ei să îmbrățișeze aceeași carieră, de artist. 

„Pentru că nu este o viață ușoară. Pentru că treci dintr-o extremă în alta. La un moment dat nu mai știi unde este fericirea. Nu știu, lasă-l să fie doctor, arhitect sau ce vrea el să fie, dar nu artist”, a spus ea.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52466082572937