Martie 22, 2023
Sunt celebri, au milioane de fani, dar în realitate suferă cumplit. Actorii, pentru care celebritatea nu înseamnă nimic
Sunt celebri, au milioane de fani în toată lumea, nu le lipsește absolut nimic și au una dintre cele mai frumoase meserii, de actor. Paparazzi își pun sănătatea în pericol să prindă o fotografie cu ei. Ai putea spune că sunt răsfățații planetei. În cazul unora nu este deloc așa, iar fericirea pare să fie departe de ei de când boli grave i-au îngenuncheat la propriu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În urmă cu o lună, familia lui Bruce Willis anunța în mod oficial că celebrul actor a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Willis, cel „Greu de Ucis„, „Greu de Pensionat” și actorul plin de șarm, a fost doborât de boală care l-a transformat într-un bătrânel aproape neputincios, scrie click.ro

2 bruce willis jpg jpeg 

Diagnosticul a fost stabilit la un an după cel de afazie, o afecțiune care afectează vorbirea. A fost și momentul în care Bruce Willis și-a anunțat retragerea din cinematografie.

Selena Gomez

Frumoasa actriță și cântăreață suferă de o boala autoimună: Lupus

Selena Gomez jpg 

n toamna anului 2017, Selena Gomez (30 de ani) le-a mărturisit fanilor că a făcut un transplant de rinichi și că prietena ei cea mai bună i-a donat organul de care are nevoie pentru a se lupta cu Lupusul.

Selena Gomez Suffered Near-Fatal Complication After Kidney Transplant - E!  Online

Fosta vedetă Disney a scris atunci că Francia Raisa a făcut sacrificiul suprem și că operația a avut loc la începutul verii lui 2017. Selena a rămas cu o cicatrice pe abdomen, în partea dreaptă. Ea face tratament permanent și constant este monitorizată de medici. Mai mult, tratamentul care îi este vital îi crează probleme în ce privește silueta și nu o dată fanii au criticat-o dur când a apărut în public cu o slueta mai plinuță.

Selma Blair

Selma Blair trăiește o adevărată dramă după ce a fost diagnosticată cu scleroză în multiplă. Selma, care a jucat în „Puicuțe bune” alături de Cameron Diaz, Christina Applegate a fost diagnosticată în 2018 cu boala cumplită, iar de atunci a făcut chimioterapie, un transplant de celule stem, și-a pierdut părul, a fost imobilizată la pat, iar acum merge cu ajutorul unui baston.

Selma Blair leaves Dancing with the Stars due to multiple sclerosis. What  is it? : NPR 

Tratamentul dur și voința incredibilă starea ei de sănătate s-a îmbunătățit considerabil. Recent, ea a postat o poză pe Instagram, în care mărturisește că a revenit la marea ei dragoste, echitația.

Shannen Doherty

Shannen Doherty, una dintre cele mai iubite adolescente din anii '90, Brenda din Beverly Hills 90210, se luptă de mulți ani cu una dintre cele mai cumplite boli: cancerul de sân. În vârstă acum de 51 de ani, actrița din ”Beverly Hills 90210” suferă de cancer mamar în stadiul patru, boală care nu poate fi tratată, însă poate fi ținută sub control cu ajutorul tratamentelor revoluționare ce ajută la ameliorarea și reducerea simptomelor. Shannen Doherty pare să fie dovada vie că se poate trăi și cu această afecțiune.

Shannen Doherty Keeps Working Despite Having Stage 4 Cancer - Variety 

Charlie Sheen (56 de ani) ar fi contractat virusul HIV după divorțul din 2006 de Denise Richards, cu care are două fete. Actorul s-a lăudat că ar fi făcut sex cu peste 5.000 de femei. De altfel, viața sa zbuciumată și problemele cu alcoolul și drogurile au ținut prima pagină a ziarelor o perioadă lungă de timp.

Foto: Twitter/ Rudy LTX 

Bella Hadid

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar suferă de o maladie cumplită: boala Lyme. Supermodelul Bella Hadid are boala Lyme, o maladie care apare în urma înţepăturile de căpuşe şi care se manifestă cu dureri articulare și oboseală, până la epuizare. Bella și frații ei au petrecut prima parte a copilăriei lor într-o fermă, unde Yolanda crede că au fost muşcaţi de căpuşe. "Am trăit într-o fermă de cai, am avut căpușe peste tot, în fiecare zi a vieții noastre.", a explicat ea în Real Housewives.

Bella Hadid shares 'aggressive' Lyme disease symptoms she deals with daily  | Dazed



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79650330543518