Mai 21, 2021
#SUGAR: Moldova s-a calificat în finala Eurovision 2021
Moldova s-a calificat în finala Eurovision 2021. Natalia Gordienko a reușit să obțină simpatia europenilor și a comisiei de specialitate cu piesa ”Sugar” și showul său de senzație. A avut parte de cea mai lungă jurizare - de 17 secunde, fapt pentru care ar putea intra în Cartea Recordurilor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Wow! Vă mulțumesc mult, dragi prieteni!Ne-am calificat în finală! MOLDOVA, vă mulțumesc pentru susținere! Nu m-am îndoit nici măcar o secundă! Sâmbătă, în data de 22 mai vom fi în MAREA FINALĂ! De această dată, TOATE țările participante vor putea vota! Împreună vom reuși!”, a scris Natalia Gordienko după anunțarea rezultatelor celei de-a doua semifinale. 

După evoluţia de aseară, Gordienko e cotată cu locul 23 în lista favoriţilor la casele de pariuri. Până acum, ţara noastră era pe poziţia 25, scrie publika.md. 

După seară de ieri, alături de Moldova au fost promovate în etapa finală a concursului și San Marino, Grecia, Islanda, Serbia, Albania, Portugalia, Albania, Bulgaria, Finlanda și Elveția. 

Este pentru a doua oară când Natalia Gordienko participă la Eurovision, după prestația din 2006, alături de Arsenium și Connect-R. 

Țara noastră participă la Eurovision din 2005. Zdob și Zdub au reprezentat atunci Republica Moldova la prestigiosul concurs de muzică, reușind să se plaseze pe locul 6. Cel mai bun rezultat înregistrat până acum la Eurovision a fost obținut în 2017 de SunStroke Project, care s-au situat tocmai pe locul trei în Marea Finală. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81079316139221