Decembrie 07, 2020
Stela Botez, piesă despre forța binelui și a răului
Pune, Doamne, zid de piatră/Între omul bun de ceartă. Despre asta cântă Stela Botez. Melodia ”Omenia” a fetei cobza, lansată de curând, este ca o invitație la meditație pentru fiecare, meditație asupra vieții, asupra propriei persoane, precum și a celor din jurul nostru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Versurile piesei fac o clară diferențiere dintre bine și rău și sunt precum o rugăciune pentru a face curățenie, pentru eliberare de tot ce e toxic”, se arată într-un comunicat emis de cântăreață. 

Stela Botez a colaborat la această producție cu Marina Morozniuc Adam care a scris versurile profunde, cu Grigore Țapeș care a realizat aranjamentul orchestral și munca de studiou, precum și cu Vladimir Dogoter, care a realizat videoclipul și fotografiile. Filmările și, implicit, sesiunea foto, a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, în satul Furceni, raionul Orhei. 

Stela Botez mai este cunoscută și ca Fata cu cobza. Instrumentul nu a fost exclus din noua producție a interpretei, cu atât mai mult că sună tare deosebit pe bituri. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98505210876465