Iulie 25, 2017
Starul din ”Home Alone”, mai chipeș ca oricând. Are o iubită celebră!
Dacă acum câțiva ani actorul era dependent de droguri și alcool, iar aparițiile lui erau de-a dreptul dezamăgitoare, în prezent, Macaulay Culkin pare că a recăpătat controlul vieții lui și că e dispus să repare tot ce a fost ruinat în toți acești ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul a fost surprins de paparazzi, duminică, pe când părăsea restaurantul Craig`s din Los Angeles, unde fusese – surpriză! – la o întâlnire romantică cu actrița Brenda Song. Da, se pare că Macaulay  nu și-a recuperat doar aspectul fizic de odinioară, dar a și făcut demersuri de a-și rezolva problemele sentimentale, cu care se lupta încă de când s-a despărțit de Mila Kunis.

Macaulay Culkin în prezent

 

Așadar, avem de-a face cu un Macaulay Culkin schimbat total. A renunțat la pletele inestetice, la barbă și a afișat un look cât se poate de fresh, cool și tineresc, așa cum e și normal în cazul unui tânăr de 36 de ani.

Macaulay Culkin acum 2 ani 

 

Macaulay și Brenda vor juca împreună în filmul „Changeland”, astfel fostul star își reia activitatea actoricească. De altfel, „Changeland” e primul rol pe care Macaulay îl acceptă în ultimii zece ani, el, până acum, dedicându-se trupei sale, „Pizza Underground”.

Brenda Song

Nu știm exact cât de avansată e relația dintre Brenda și Macaulay, însă promitem să-i urmărim îndeaproape, căci fac un cuplu irezistibil.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88297605514526