Mai 03, 2022
Speriată de pandemie, Oprah nu și-a părăsit casa vreme de 1 an!
Cu toții resimțim încă stările de anxietate care s-au născut odată cu începerea pandemiei. Oprah a dus însă această frică la un alt nivel. Speriată de virus, vedeta nu a ieșit din casă vreme de aproape 1 an. Iată ce a declarat!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La începutul pandemiei de COVID-19, lumea s-a oprit în loc vreme de câteva luni. Părea că nu mai există cale de ieșire din acest impas. Cu toții ne-am confruntat cu stări de anxietate și frică pe care le resimțim chiar și în prezent. Una dintre persoanele care s-au declarat extrem de afectate de frică a fost Oprah Winfrey. Vedeta nu a ieșit din casă vreme de 1 an de teama virusului.

Oprah Winfrey Heart Problem Was Misdiagnosed by Doctor in 2007

Oprah a vorbit recent cu Los Angeles Times pentru a-și promova noul proiect, The Colour of Care. Un documentar despre inegalitatea rasială în asistența medicală. În timpul acestui interviu, a vorbit și despre izolarea în pandemie. A dezvăluit că vreme de 322 de zile nu a ieșit deloc din casă. Teama s-a instalat puternic atunci când oameni din jurul ei au început să piară după infectarea cu COVID-19.

Vedeta a dezvăluit că teama a început să se diminueze în a doua jumătate a lui 2021. Spune însă că s-a adaptat surprinzător de ușor în perioada izolării. În sfârșit, a avut timp pentru ea.

Oprah Winfrey - Vicipaedia

„Îmi amintesc că, la un moment dat, cineva m-a întrebat dacă nu mi-e dor să fiu alături de alți oameni. I-am spus că nu. Cred că a fost din cauză că ani la rând am avut prea mulți oameni în jur. Am putut să fiu eu cu mine într-un fel cum nu am mai fost demult. Asta pentru că de obicei, chiar și când îmi luam timp liber pentru mine, mă gândeam la ceea ce urmează”, a declarat Oprah Winfrey.

Sursa agentiadepresamondena.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1495480537415