Aprilie 18, 2019
Special Kid Zinc: Sănătatea și imunitatea copilului dvs.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dezvoltarea armonioasă a copilului depinde de mulți factori. Starea mentală, fizică și emoțională a copilului depinde de o dietă echilibrată, de activități și multe alte aspecte. Din păcate, ecologia precară, cantitatea insuficientă de vitamine și minerale în dieta zilnică pot influența negativ dezvoltarea generală a bebelușului dvs., reducându-i imunitatea. Pentru ca copilul să primească cantitatea necesară de elemente necesare, este adesea nevoie de administrarea suplimentelor nutritive.

Unul dintre cele mai importante elemente necesare pentru formarea imunității este zincul. Zincul e una dintre cele mai importante substanţe nutritive, care contribuie la buna funcționare a diferitelor sisteme ale organismului, în special, a sistemului imunitar. Ajută la combaterea infecțiilor virale ale nasului, dar şi în caz de otite recurente, infecții ale gâtului și ale nasului, precum și ale tractului gastrointestinal. Zincul ameliorează asemenea simptome precum congestia nazală, secrețiile nazale, strănutul, durerile în gât, tusea, cefaleea, febra, dar și starea generală de rău. În afară de proprietățile sale imune, zincul este utilizat pentru a trata diareea acută la copii, constatându-se, de asemenea, că acesta reduce simptomele și durata diareii.

În plus, organismul copiilor are nevoie de zinc pentru creșterea și dezvoltarea normală. Siropul Special Kid Zinc cu aromă de căpșuni va compensa lipsa zincului din organismul copiilor, le va întări sistemul imunitar și va normaliza procesul de creștere al copilului. Aroma plăcută de căpșuni din sirop le va plăcea copiilor, nefiind asociat cu medicamentele "neplăcute" la gust.

Siropul Special Kid Zinc este un supliment alimentar. Nu se recomandă depășirea dozei zilnice. Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.

 

Puteți procura Special Kid Zinc în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73639631271362