Iunie 29, 2022
Soții Iohannis, la dineul oferit de Letizia și Felipe ai Spaniei. Gafa comisă de Prima Doamnă
Președintele și soția sa au fost invitații cuplului regal spaniol la o serată a șefilor de stat. Din păcate, Carmen Iohannis a trecut iar peste etichetă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Președintele Klaus Iohannis se află, zilele acestea, la Madrid, unde se desfășoară Summitul NATO. Liderii celor 30 de state membre se reunescpentru discuții în cadrul a ceea ce mulți se așteaptă să fie cel mai important summit al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord din ultimele decenii.

La peste patru luni de când Vladimir Putin a invadat Ucraina, NATO vrea să-și demonstreze unitatea împotriva agresiunii ruse la această întâlnire formală organizată după 25 de ani în capitala Spaniei.

Șeful statului român este însoțit și de Carmen Iohannis, pe care a avut-o la braț și seara trecută, la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei, chiar la Palatul Regal.

original_summit_nato_madrid_28_iunie_2022_51

Așa cum ne-a obișnuit, Prima Doamnă și-a pregătit o garderobă colorată și cam flamboaiantă pentru eticheta diplomatică - și mai ales pentru un dineu de Palat! Acum, când ar fi trebuit să dea proba eleganței și a distincției în fața Familiei Regale spaniole - și mai ales în fața fashionistei Letizia -, Carmen Iohannis a gafat. Aceasta a ales tot o rochie cloș, tot cu mânecuțe bufante (și acelea dintr-un tulle alb brodat, contrastant și ciudat), tot scurtă și tot... roz. Cât despre încălțăminte, niciodată la seratele regale nu se vor purta sandale, pentru că femeile nu trebuie să aibă degetele descoperite.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi interior

Păcat că doamna Iohannis nu știe să folosească aceste prilejuri să iasă în evidență într-o notă admirabilă. Privind-o pe Regina Letizia atât de chic în rochia sa neagră, cu o puternică influență vintage de anii 50-60, și cu acei pantofi sanda atât de glam, ne întristăm că nu avem și noi o astfel de Primă Doamnă.

Nu știm cine o sfătuiește, zilele acestea, în materie stilistică, dar credem că are nevoie de un specialist în etichetă, care s-o îndrume ce croiuri, ce lungimi și ce culori se potrivesc fiecărui eveniment public în parte. Căci, deși silueta o ajută și e flatantă la vârsta sa, garderoba sa nu este deloc diversă, axându-se pe tot felul de rochițe drăguțe, bune de plimbări de după-amiază, nu de apărut în fața unor regi. Și, deși pare că nu contează ce alegeri vestimentare face, atâta vreme cât este la brațul președintelui, reprezintă imaginea României, a noastră, a tuturor.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.1545214653015