Septembrie 09, 2022
Soția lui George Clooney și Julia Roberts au încins atmosfera pe covorul roșu! Ce au făcut
Premiera filmului „Ticket To Paradise” a adus multă strălucire pe covorul roșu, unde s-au aflat George Clooney și frumoasa lui soție, Amal, dar și îndrăgita Julia Roberts. Celebra actriță este prietena cea mai bună a dublului câștigător al premiilor Oscar, dar și partenera lui în noua pelicula lansată în această săptămână.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fanii, dar și fotografii au fost în delir la Londra, acolo unde unele dintre cele mai iubite staruri americane au participat la o premieră de zile mari, dar și la o mini petrecere organizată ulterior.

Mai întâi, Amal, soția lui George Clooney, a strălucit și a întors toate privirile într-o rochie albă cu paiete. 

George Clooney, Amal si Julia Roberts la premiera filmului Ticket to Paradise (4) jpg

George & Amal Clooney Pose with Julia Roberts at 'Ticket to Paradise'  Premiere!: Photo 4812823 | Amal Alamuddin Clooney, George Clooney, Julia  Roberts, Kaitlyn Dever, Lucas Bravo, Maxime Bouttier, Nico Parker, Ol

Căsătorită din 2014 cu celebrul actor, Amal are 44 de ani și e mămică a doi copii, gemenii de cinci ani Ella și Alexander. Deși a trecut de prima tinerețe, soția lui George Clooney e absolut superbă, iar cei doi fomează un cuplu de invidiat.

Cine s-a prezentat mai bine: soția lui George Clooney sau prietena cea mai bună a actorului, Julia Roberts

Julia Roberts pays tribute to family at Ticket To Paradise premiere -  AGADIR-GROUP

George Clooney, Amal si Julia Roberts la premiera filmului Ticket to Paradise (2) jpg

George Clooney, Amal si Julia Roberts la premiera filmului Ticket to Paradise (3) jpg

TooFab's Week In Celebrity Photos: September 4 - September 10

La lansarea oficială a peliculei, cuplului i s-a alăturat celebra Julia Roberts, colega lui Clooney din „Ticket To Paradise”.

Cele trei vedete au pozat apoi împreună pe covorul roșu, iar George Clooney a aruncat zâmbete largi atât în direcția soției, cât și către buna lui prietenă.

Soția lui Clooney a strălucit la o petrecere organizată după premiera ultimului film al actorului

După premiera filmului, vedetele au mers la o mini petrecere, unde Amal Clooney a făcut furori într-o rochie mini, galbenă, cu paiete și guler înalt. A asortat la ținută o pereche de pantofi cu toc și o poșetă simplă aurie. În schimb, soțul ei s-a îmbracat mult mai casual de această dată.

image

Filmul „Ticket To Paradise” este regizat de britanicul Ol Parker (Mamma Mia: Here We Go Again, Best Exotic Marigold Hotel).

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66353058815002