August 14, 2019
Somn uşor şi liniştit cu Somni Spray
Ritmul modern al vieții presupune, cel mai adesea, stres, un program de lucru mult prea intens, fără ca omul să dispună măcar de un minut pentru odihnă în tihnă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Un astfel de ritm de viață afectează toate aspectele stării de sănătate, inclusiv somnul.
Somnul liniştit și profund este una dintre cele mai importante componente ale sănătății noastre, atât fizice, cât și psihologice. Conform statisticilor, aproximativ 40% dintre oamenii din întreaga lume nu dorm suficient.  Ceea ce înseamnă că-şi încep ziua cu o dispoziție proastă, fiind lipsiţi de energia necesară. Suprasolicitarea, tensiunea și stresul sunt principalii factori care ne împiedică să adormim chiar și după o zi grea.

 

https://farmacie.md/catalog/detail/38973/somni_spray_oral_melatonina_20_ml_(55_doze)

 

Somni Spray este produsul conceput, special, pentru a ușura adormirea, dar şi pentru ca să vă ajute să vă împliniţi somnul, odihnindu-vă de minune.
Componentele Somni Spray sunt: hidrozolul din flori de portocale, extractul din melisa, vitaminele B6, B1, melatonina, L-Triptofanul, uleiul esențial de mentă.
Combinația de extracte naturale de plante ajută la ameliorarea stresului, relaxare și pregătirea pentru somn. Melatonina este un regulator natural al somnului, care a câștigat popularitate ca „hormonul somnului”, responsabil de adormire.

Doza de melatonină, perfect echilibrată, din Somni Spray asigură un somn profund. Se recomandă aplicarea spray-ului cu 30 de minute înainte de culcare, doza optimă este de 5 pulverizări.
Atenționări: folosirea produsului de către femeile însărcinate sau cele care alăptează, sau de către copii nu este recomandată.

 

Puteți procura Somni Spray în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95321321487427