Septembrie 21, 2021
Slăbiciunile vedetelor. Unele mai interesante decât altele
Am pus lupa pe vedetele noastre și am aflat care le sunt slăbiciunile. Unii și-au dezvoltat niște obsesii prin prisma meseriei, iar la altele sigur nu te așteptai. Iată cum le dezvăluim personalitatea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Bloggerița Valeria Țurcan are o mare obsesie pentru veselă. Ea consideră că pofta pentru este influențată și de farfuria în care sunt servite bucatele, iar pentru blogul ei e musai să aibă veselă delicată pentru a atrage și mai mult atenția la mâncarea pe care o propune. 

2. Actorul Emilian Crețu este înnebunit după plante decorative și flori de tot felul. A cumpărat tot ce i-a făcut cu ochiul până și-a amenajat curtea și grădina de la Negureni așa cum și-a imaginat-o. 

3. Interpreta Cornelia Ștefăneț este și ea topită după flori, în special de trandafirii în formă de bujori. 

4. Soprana Olga Busuioc dacă intră într-un magazin de cosmetice ar putea să cumpere tot ce-i stă în cale. Are o obsesie pentru rujuri, creioane de ochi, creme și toate cele. 

5. Interpreta Cleopatra Stratan adună încet-încet o frumoasă colecție de pantofi. Vânează tot ce apare nou, dar și prețurile. Deocamdată are în jur de 50, majoritatea fiind cu toc. 

6. Interpreta Nicoleta Nucă este îndrăgostită de pisici. Greu de explicat cât de mult le iubește. 

7. Interpreta Mariana Mihăilă, cunoscută pentru aparițiile sale feminine și gingașe este înnebunită după pălării. Le include în outfiturile sale atât iarna, cât și vara. 

8. Interpreta Tatiana Heghea, mereu zveltă și tonică este obsedată de rochii și dulciuri. În alte cazuri, combinația ar fi incompatibilă, însă nu și în ceea ce-o privește pe Tatiana. Consumul moderat, dar și sportul îi permite să nu renunțe nici la rochiile preferate, nici la dulciuri. 

9. Vloggerița Gabriela Damir e mereu ”printre haine”, iar când vine vorba de sacouri obersize și blugi, atunci ea e clientul Nr.1. 

10. Prezentatoarea TV, Daniela Ciocanu, la cât de mult călătorește, e clar că are o slăbiciune pentru traveling. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.653639793396