Mai 13, 2022
Sir Anthony Hopkins, fotomodel la 84 de ani. Cum a trezit admirația în ultimul proiect implicat
Sir Anthony Hopkins este unul dintre cei mai apreciați actori din lume, cu un vast portofoliu de filme și o carieră care a început încă din anii 60.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ca un artist complet, el nu a refuzat să facă parte din campania de promovare a unui brand celebru. Loewe este una dintre cele mai mari case de lux din lume, fondată în 1846 în Spania, iar astăzi se află sub conducerea creativă a lui Jonathan Anderson. În principal, brandul spaniol de lux se axează pe artizanat.

Cumva, campania a rezonat cu îndrăgitul actor, iar el a fost de acord să pozeze îmbrăcat foarte șic, pentru a promova cunoscuta firmă.

Sir Anthony Hopkins jpg

Anthony Hopkins for Loewe is proof that old actors are the new male  supermodels | British GQ

Sir Anthony Hopkins a împărtășit imaginile inedite și cu fanii săi din mediul online: ”Pentru puțină distracție, misiunea de azi este modelingul”, a scris el pe contul de socializare.

Carismaticul actor galez este cunoscut în special pentru rolul doctorului Hannibal Lecter din filmul ”Tăcerea mieilor”. Acest rol controversat i-a adus în 1992 Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, Premiul BAFTA și multe alte numeroase distincții.

Tot acest rol i-a adus și o despărțire. Celebra Martha Stewart a povestit într-una din emisiunile lui Ellen DeGeneres că s-a despărțit de el după ce l-a văzut în rolul lui Hannibal Lecter, căci imaginea aceea i s-a imprimat în creier și nu-l mai putea percepe altfel.

okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7068088054657