August 14, 2020
Silvio Berlusconi nu rezistă fetelor tine. Noua iubită e cu 53 de ani mai mică
Silvio Berlusconi trăiește o adolescență continuă. La 83 de ani, fostul premier italian se bucură de nurii unei femei cu 53 de ani mai tânără, asta după ce fosta iubită avea și ea 34 de ani și s-a iubit cu Berlusconi timp de zece ani, scrie viva.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Noua iubită a lui Berlusconi se numește Marta Fascina, are 30 de ani și este parlamentar în partidul fostului premier, Forza Italia. În primăvară, cei doi au fost surprinși într-un hotel din Elveția, însă înainte de a recunoaște public relația cu Marta, miliardarul a anunțat despărțirea de fosta iubita de 34 de ani.

Berlusconi, a cărui carieră politică a fost afectată de acuzaţii de corupţie şi scandaluri sexuale, se confruntă de câţiva ani cu probleme de sănătate. El a suferit o operaţie pe cord în 2016, iar în 2019 a fost supus altor două intervenţii chirurgicale – pentru hernie inghinală şi obstrucţie intestinală.

Silvio Berlusconi a fost căsătorit de două ori și a fost implicat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri. Condamnat la închisoare pentru relații sexuale contracost cu o minoră, a scăpat de pedeapsă după anularea deciziei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75166344642639