Martie 21, 2023
Sharon Stone a dezvăluit în lacrimi că a rămas fără bani. Ce i s-a întâmplat actriței
Discursul emoționant al vedetei este în atenția presei din întreaga lume. Sharon Stone a dezvăluit în lacrimi că și-a pierdut jumătate din avere. Actrița a rămas fără bani după prăbușirea Sillicon Valley Bank.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sharon Stone a dezvăluit în lacrimi că și-a pierdut jumătate din avere

„Știu că este dificil să îți dai seama cum să trimiți bani prin sms. Sunt o idioată când vine vorba de tehnologie, dar știu să scriu un cec. Și, acum, și asta este o formă de curaj, pentru că sunt conștientă de ceea ce se întâmplă. Mi-am pierdut jumătate din bani în urma acestei «chestii» bancare. Dar asta nu înseamnă că eu încă nu mă aflu aici”, a spus ea, subliniind importanța de a lua măsuri, scrie catine.ro

Discursul emoționant al lui Stone a urmat după prăbușirea SVB și a volatilității pieței de valori. Deși actrița nu a oferit alte detalii, Departamentul de Protecție Financiară și Inovare din California a închis SVB după ce a raportat că a primit o lovitură de 1,8 miliarde de dolari din vânzarea de 21 de miliarde de dolari a deținerilor sale de obligațiuni.

În ciuda pierderii banilor și a morții recente a fratelui ei, Stone i-a încurajat pe alții să se ridice și să-și prețuiască viața: „Nu este o perioadă ușoară pentru niciunul dintre noi”, a împărtășit ea. „Este o perioadă grea în lume. Dar vă spun ceva, nu voi lăsa vreun politician să-mi spună ce pot și ce nu pot face”.

Sharon Stone, pe covorul roșu de la Cannes 2022, într-o rochie Dolce&Gabanna

Sharon Stone a fost premiată la strângerea de fonduri WCRF

Discursul lui Stone a fost ținut la evenimentul Fondului de Cercetare a Cancerului Pentru Femei ( WCRF) din Beverly Hills. Rebel Wilson, Nia Vardalos, Rachel Zoe, Lisa Rinna și Harry Hamlin, Julianne Hough și Chord Overstreet au fost printre cei care au participat.

Stone însăși a fost operată în 2001 pentru a îndepărta tumorile benigne care erau mai mari decât sânul ei. Ea a vorbit, de asemenea, despre primirea unui diagnostic greșit în noiembrie În cele din urmă s-a dovedit a fi o „tumoare cu fibrom mare” ce a necesitat o intervenție chirurgicală.

„Tocmai am avut un alt diagnostic greșit și o procedură greșită”, a scris Stone.

Sharon Stone, cu ochelari de vedere la ochi, într-o ținută de culoare roșie

„Pe măsură ce durerea s-a agravat, am apelat la o a doua opinie”, a dezvăluit ea, recunoscându-și surprinderea când a descoperit că „am o tumoare mare cu fibrom care trebuie îndepărtată”.

În ciuda luptelor ei, Stone continuă să-i inspire pe alții să aibă curaj. Să susțină lucrurile în care cred, chiar și atunci când acestea devin grele. Așa cum a spus ea, „ridică-te și spune cât valorezi, te provoc , ăsta este curajul”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3019435405731