Martie 17, 2023
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, pe mâinile esteticienilor: ”Am fost extrem de complexată!”
Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, a dezvăluit că a fost supusă unei proceduri estetice și este foarte încântată de rezultate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 51 de ani, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Becerly Hills 90210”, a dezvăluit că a fost complexată de felul în care arătau sprâncenele ei după ședințele de chimioterapie, motiv pentru care a decis să apeleze la ajutorul esteticienilor pentru a le corecta, scrie okmagazine.ro

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, actrița a oferit detalii despre intervenția suferită și s-a arătat încântată de rezultate.

”De când am făcut chimioterapie, am fost complexată de felul în care arată sprâncenele mele. Așa cum puteți vedea, ele sunt foarte rare, iar eu nu sunt genul de persoană care să le aranjezae în fiecare dimineață”, și-a început ea mesajul pe rețelele sociale.

Shannen Doherty says cosmetic procedure has given her 'confidence' | Daily  Mail Online

”Sunt extrem de încântată de rezultate, iar plusul de încredere oferit este de neprețuuit”, a mai scris Shannen.

Pentru această procedură, actrița s-a lăsat pe mâinile lui Tiago Sampaio, el fiind recunoscut drept ”Regele Sprâncenelor”.

Referitor la micropigmentare, aceasta este o procedură prin care specialistul folosește niște pigmenți pe care-i introduce, cu ajutorul unui instrument, în straturile superioare ale pielii, ulterior sprâncenele arătând ca și cum ar fi fost creionate.

Jury awards $6.3 million to Shannen Doherty in State Farm house fire suit

Shannen Doherty s-a arătat revoltată că i-a fost anulată asigurarea medicală

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, actrița din Beverly Hills 90210 a vorbit despre faptul că SAG-AFTRA i-a anulat asigurarea de sănătate. Totodată, ea a criticat dur această măsură, mai ales că președinte al companiei este Fran Drescher, care s-a luptat și ea cu o formă de cancer.

Potrivit declarațiilor făcute de Shannen, asigurarea de sănătate i-a fost anulată de SAG-AFTRA pentru că n-a înregistrat venituri de cel puțin 26 470 de dolari.

”Sunt curioasă de ce compania abandonează oamenii ca mine, care au lucrat de la o vârstă fragedă și și-au plătit dările către SAG-AFTRA, dar care acum nu mai pot munci”, a scris ea.

Fighting to stay alive': Former Beverly Hills 90210 actress Shannen Doherty  shares cancer battle update | 7NEWS

”Cred că putem face mai mult bine pentru toți membrii și cred că tu, Fran Drescher, ești persoana care poate face asta”, a mai scris actrița, adăugând: ”Asigurarea de sănătate n-ar trebui să depindă de venitul anual. A fost o contribuție pe viață. Și eu și alți oameni ne-am plătit dările ani la rând, nu ar trebui să ne fie anulată asigurarea doar pentru că nu îndeplinim un criteriu. Nu e în regulă”, a mai scris actrița.

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2020 că boala ei a revenit în stadiul 4.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0987288951874