Iunie 21, 2022
Shakira și Pique, țipete în mijlocul străzii. De ce s-au certat cei doi
De când au anunțat că se despart, Shakira și Pique au intrat în vizorul presei mondene. Toate privirile sunt pe ei și tot mai multe detalii ies la iveală. Presa iberică scrie acum că cei doi au fost surprinși în timp ce se certau, în mijlocul străzii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce ziarele au scris că cei doi se despart pentru că Pique i-a fost infidel Shakirei, iar cântăreața a confiramat despărțirea de starul de la Barcelona, iată că, acum, tot mai multe detalii ies la iveală. În urmă cu ceva timp, cei doi foști iubiți, au fost surprinși în timp ce se certau, pe stradă.

Shakira și Pique, țipete în mijlocul străzii

Presa iberică scrie chiar că Shakira ar fi rămas fără voce în timp ce țipa la Pique. Potrivit jurnalistei Silvia Taules, un astfel de episod s-a petrecut în 2017, atunci când între cei doi foști iubiți a avut loc un conflict verbal în plină stradă atât de puternic încât Shakira și-a pierdut vocea și apoi a fost nevoită să-și anuleze un concert.

”S-au certat în mijlocul străzii, în fața tuturor. Nopțile pierdute de Pique și suspiciunile cu privire la infidelitățile acestuia nu sunt de ieri, de astăzi”, a fost dezvăluirea făcută de Silvia Taules, citată de ziarul Marca.

Pe atunci, scandalul ar fi început din cauza faptului că Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o cântăreață.

Ce decizie a luat Pique

Tot presa iberică scrie că Pique a luat decizia de a da în judecată toate persoanele care au ieșit în public și au spus neadevăruri despre el. El spune că nu a înselat-o pe Shakira și că nu mai sunt împreună de mai bine de trei luni pentru că pur și simplu nu se mai înțelegeau. Starul de la Barcelona ar fi vrut anunțe despărțirea încă din luna martie, dar Shakira nu ar fi fost de acord, ea ar fi vrut și chiar a încercat ca relația să nu se încheie.

Sursa - spynews.ro

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87673163414001