Iunie 28, 2022
Shakira a fost nevoită să apeleze la poliție, după hărțuirile permanente din Barcelona
După despărțirea de fotbalistul Gerard Piqué, artista columbiană a fost agasată de anumiți fani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shakira și-a exprimat intenția de-a se muta la Miami, acolo unde are o vilă în care a stat, în ultimii ani, mai mult când avea concerte în Statele Unite. De-acum încolo, însă, luxoasa proprietate care ar valora 16 milioane de dolari va deveni reședința oficială a artistei originare din Columbia.

Până atunci, însă, cântăreața a fost nevoită să rămână în Barcelona, orașul care a adoptat-o în urmă cu 12 ani, când a devenit partenera lui Gerard Piqué, dar și unde i s-a deschis un proces din cauza unor sume nedeclarate către Fiscul spaniol.

 

Din păcate, însă, după despărțirea de partenerul său de viață și tatăl celor doi băieți ai săi, Shakira a devenit ținta glumelor proaste, a unor scrisori dubioase de la admiratori și a unor acte de vandalism. Artista s-a trezit cu mai multe mesaje ironice la intrarea în vila în care locuia până nu de mult cu fotbalistul Barcelonei, la fel cum s-a întâmplat și în fața casei sale din Columbia, unde vandalii au lăsat câteva graffiti-uri.

Mai mult, pe adresa ei sosesc mereu scrisori de la diverși admiratori, cu avansuri sau invitații nepotrivite. Ori, mai rău, este urmărită pe stradă de diverși indivizi dubioși.

 

Simțindu-se hărțuită, Shakira a apelat la poliția catalană pentru a le solicita ajutorul și protecția. Cel mai probabil, aceste lucruri îi vor grăbi columbiencei plecarea la Miami, chiar dacă astfel Piqué va fi la 7.000 de kilometri depărtare de copiii săi.

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.4227867126465