Decembrie 27, 2016
Sfaturi și antrenamente zilnice pentru finalistele proiectului «Slăbim Inteligent»
Cele cinci finaliste ale proiectului ''Slăbim Inteligent'' continuă zilnic lupta cu kilogramele în plus, antrenându-se prodigios la Clubul ''Fitness Doza''.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sub coordonarea atentă a antrenorilor personali, cele cinci finaliste, elaborează zilnic diverse exerciții pentru toate grupurile de mușchi, respectă un regim alimentar prescris de traineri și procedurile de la Centrul de Sănătate Ozonis.

Finalistele recunosc faptul că nu ar fi reușit să slăbească dacă nu ar fi avut sprijinul antrenorilor de la Clubul Fitness Doza. Aceștia au monitorizat cu atenție comportamentul și regimul alimentar al participantelor și, la necesitate, au intervenit cu recomandări utile.

Programul de antrenamente și procedurile efectuate au dus la rezultate vizibile chiar după două săptămâni de la startul proiectului ''Slăbim Inteligent''. Noi vom monitoriza activitatea fiecărei participante și vom urmări cum ele devin tot mai suple și mai atrăgătoare.

Peste încă trei săptămâni de antrenamente, consultații medicale și alimentație sănătoasă, 2 participante care au dat jos mai puține kilograme, vor ieși din concurs, iar cele 3 rămase vor lupta în continuare pentru un rezultat mai bun și pentru marele premiu oferit de partenerii noștri.

"Toate fetele au rezultate remarcabile. Sunt perseverente, foarte responsabile și mă bucură faptul că antrenamentele din cadrul Clubului Fitness Doza le-au influențat modul de viață, le-au ajutat să se mențină în formă și chiar să slăbească într-un timp relativ scurt", a menționat Elena Fedoseeva director proiect ''Slăbim Inteligent'', Clubul Fitness Doza.

Urmărește detaliile proiectului Slăbim Inteligent pe www.aquarelle.md și www.aquarellefm.md pentru a vedea cine este liderul proiectului după sărbătorile de iarnă.

Partenerii proiectului: Clubul ''Fitness Doza'', Centrul de Sănătate Ozonis.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72107768058777