August 22, 2020
Sfârșit de august activ. Vezi ce evenimente au fost planificate
Nu ratați acest sfârșit de vară, mai ales că au fost trecute în agendă mai multe evenimente culturale frumoase. Am făcut o selecție cronologică pentru a-ți fi mai ușor să reții locația și detaliile de bază.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

22 august 

- La Epoca de Piatră, în apropiere de Complexul Orheiul Vechi, va avea loc a patra ediție a cocktailului muzical. Începe la ora 19, iar pentru acces va trebui să plătiți 250 de lei. 

- La Muzeul Național de Istorie a Moldovei aveți parte de cinema în aer liber. Până în 26 septembrie,în fiecare sâmbătă, este proiectată câte o producție clasică din colecția Moldova Film. Pentru unii este un prilej de a-și aminti de frumoasa tinerețe, pentru alții - de a învăța că nu tot ce e vechi e înapoiat. Astfel, pe 22 august va derula ”Poienele roșii” (Emil Loteanu, 1966), iar pe 29 august - ”Se caută paznic”(Gheorghe Vodă, 1967). Ora - 20:45. Accesul este gratuit. Nu uitați să vă luați măștile!

- Cinefilii pot merge și în Parcul Valea Trandafilor. La ora 20:30 va începe filmul ”Как украсть небоскрёб”. Prețul biletului la cinematograful în aer liber este 75 de lei. 

23 august 

- Geneza Art ne invită la teatru. Pe 23 august se va juca ”De vorbă cu Emma”. Spectacolul va începe la  20:30, iar costul unui bilet este 200 de lei. Pe 27 august, la aceeași oră, se va juca ”TOC”, iar pe 30 august veți putea urmări spectacolul ”Cutia Neagră”. 

- La parterul Muzeului Național de Istorie a Moldovei veți putea admira expoziția „Imaginea femeii în afişul sovietic”, care este rezultatul cercetării şi valorificării colecţiei de afişe sovietice din patrimoniul muzeului. Vernisajul cuprinde perioada anilor 1920 -1985, cel mai vechi afiş datând din anul 1920 şi reflectă, sugestiv, statutul și activitatea femeilor după revoluţia bolşevică din 1917.

27 august 

- Sunteți invitați la un Concert în aer liber la Orheiul Vechi, satul Butuceni. Atmosfera va fi întreținută de Cristina Scarlat, Tatiana Costiuc, Marin Gheras. Sunt disponibile doar 50 de bilete. Rezervările pot fi făcute la numărul 078-828-490. Un eveniment similar va avea loc și în data de 29 august. 

- Între orele 10.00-15.00, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, împreună cu Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial, organizează, în contextul Expoziției Naționale a Meșterilor Olari și Ceramiști, Târgul cu vânzare a meșterilor olari și ceramiști.

28 august 

- Va avea loc concursul ”Un Parlament - O Țară”. Tot ce trebuie să faceți este să înregistrați un mesaj video de un minut în care să explicați cum ne reprezintă Parlamentul pe fiecare dintre noi. Produsul final expediați-l pe adresa de email vizite@parlament.md, cu mențiunile -CONCURS DE MESAJE VIDEO, date de contact - nume, prenume, vârsta, localitatea și numărul de telefon. 

- Din 28 august și până în 30 august puteți merge la Teatrul Satiricus. Vor fi puse în scenă spectacolele ”Doctor de femei”, ”Hoțul”, ”Banii, banii sau borsetka”. Ora 20:00. Prețul unui bilet este de 100 de lei. 

29 august 

- În Scuarul Catedralei, începând cu ora 10, va avea loc târgul ”Cămara Fest”. Producătorii autohtoni vor veni cu mure, afine, goji, nuci, migdale, struguri și o mulțime de alte bunătăți crescute cu dragoste la noi în țară. 

31 august 

-Aveți ocazia să învățați să faceți ''Stand Up Paddling (SUP)”, un sport care vă solicită toți mușchii. Veți fi asistați de un instructor pentru a învăța să controlați rapid placa și să vă bucurați de o aventură pe apă. Puteți merge împreună cu gașca. Echipamentul necesar vi-l pune la dispoziție organizatorii. Locația: Lacul de acumulare Dubăsari, Molovata (70 km de la Chișinău). Cursurile vor avea loc între orele 11 și 15, apoi între 16 și 20. Prețul: 600 de lei. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62610960006714