Iunie 20, 2022
Selena Gomez, invitată de Joe Biden la Casa Albă. Drama artistei
Selena Gomez se numără printre vedetele care nu s-au sfiit niciodată să vorbească despre tulburările mentale cu care se confruntă, motiv pentru care președintele SUA, Joe Biden, a decis să o invite la Casa Albă. Cei doi, alături de Prima Doamnă a Statelor Unite, au discutat despre importanța bunăstării mentale, dar și despre eliminarea stigmatului din jurul problemelor psihice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Selena Gomez și președintele american Joe Biden au scos la iveală câteva detalii din cadrul întâlnirii lor de la Casa Albă, unde au vorbit, printre altele, despre normalizarea tulburărilor psihice. În vârstă de 29 de ani, artista a susținut un discurs săptămâna trecută, în timpul Forumului de Acțiuni pentru Sănătatea Mentală a Tinerilor, iar la doar câteva zile după, Joe Biden și Jill Biden au invitat-o pe cântăreață la Casa Albă.

Selena Gomez Spotted at White House For Critical Discussion on Mental health

„Sănătatea mentală este tot sănătate. Pentru toți oamenii care se luptă (n.r.- cu astfel de probleme): să știți că nu sunteți singuri. Pentru Luna Conștientizării Sănătății Mentale, ne-am așezat la o discuție despre cum putem să eliminăm stigma și cum putem să îmbunătățim accesul la îngrijire, astfel încât orice om să poate avea acces la ajutorul de care are nevoie”, a scris președintele Joe Biden, pe Twitter.

„Ce onoare”, a răspuns Selena Gomez.

First lady Jill Biden speaks on stage while Selena Gomez looks on MTV Entertainment hosts first ever Mental Health Youth Forum at the White House on May 18, 2022.

Joe Biden i-a mulțumit public Selenei Gomez pentru că a ales să împărtășească problemele pe care le are

Solista a vorbit  deseori despre tulburările mentale cu care se confruntă, iar președintele SUA a decis să îi mulțumească pentru că a făcut publice aceste detalii, în contextul în care le-a fost de ajutor și altor persoane care se confruntă cu situații similare.

„Cred cu tărie că putem să facem o schimbare, iar totul începe cu locurile în care oamenii petrec cel mai mult timp. Adică, tinerii noștri petrec atât de mult timp în comunitățile lor de prieteni, în mare parte la școală. Nu îmi iau platforma în glumă.

Nu sunt perfectă. Sunt om. Sunt lucruri peste care trebuie să trec. De asta și simt că oamenii ca mine, sper eu, pot fi receptorul și pot spune: ”, a transmis Selena Gomez.

Fashion, Shopping & Style | Selena Gomez Made Her White House Debut in a  Sophisticated LBD | POPSUGAR Fashion Photo 3

„Omenii se uită la tine și gândesc, uită-te la omul ăsta talentat, ea îmi spune că a avut o astfel de problemă? Ei bine, cred că e okay ca, în cazul ăsta, să cer ajutor”, a continuat Joe Biden, care i-a transmis mulțumiri și mamei Selenei, Mandy Teefey, prezentă de asemenea la întâlnire.

President Joe Biden Shares Video from White House Sit-Down with Selena  Gomez | PEOPLE.com

Selena Gomez se confruntă cu depresia, după ce a văzut moartea cu ochii

În anul 2018, cântăreața de peste ocean a suferit o cădere emoțională, așa că a decis să meargă la psiholog pentru a învăța să gestioneze depresia și stările de anxietate cu care se confrunta. Înainte de acest episod, vedeta a făcut chimioterapie, împotriva Lupusului și în anul 2017 a trecut printr-un transplant de rinichi. Apoi, din cauza problemelor de sănătate, Selena s-a îngrășat considerabil și s-a confruntat cu un val uriaș de critici. 

„Lupusul, transplantul de rinichi, chimioterapia, boala mintală, despărțirile  foarte publice - toate acestea au fost lucruri care, sincer, ar fi trebuit să mă pună la pământ. De fiecare dată când mai treceam prin ceva, îmi spuneam:„ Ce altceva? Cu ce voi mai avea de-a face?” A fost o perioadă în care aș fi putut să nu fiu suficient de puternică și să-mi fac rău.

Mi-am dat seama că mica mea lume este complicată, dar că imaginea de ansamblu este mult mai mare decât lucrurile pe care le am eu de înfruntat. Am probleme cu depresia și anxietatea și mi-a fost greu să fiu eu”, a declart artista, în urmă cu ceva timp.

Totodată, metodele la care vedeta a recurs în ultimii ani au dat roade, căci nu numai că a decis  să revină în lumina reflectoarelor, ci revine la prima ei mare iubire: actoria. În curând un serial în care ea va fi protagonistă debutează pe micile ecrane, pe platform Hulu. „Crime în imobil” se află deja la cel de-al doilea sezon, primul având un succes uriaș, semn că vedeta încă nu a uitat tainele cinematografiei. 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7133889198303