Februarie 22, 2023
Selena Gomez a spus de ce s-a îngrășat și le-a bătut obrazul celor care au criticat-o pentru asta: "Nu sunt model!"
Selena Gomez (30 de ani) a luat atitudine după valul de critici și de bârfe total deplasate, de care are parte în mediul online. Cântăreața și actrița a spus de ce corpul ei a trecut prin transformări vizibile. De vină este boala ei autoimună, cu care a fost diagnosticată în 2014.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Selena Gomez nu a mai rămas indiferentă și, într-un live recent pe TikTok, i-a pus la punct pe cei care i-au tot atras atenția că s-a îngrășat, mai ales după apariția ei la Gala Globurilor de Aur, din ianuarie 2023.

Potrivit BBC, fosta iubită a lui Justin Bieber a explicat că medicația pentru lupus, boala autoimună cu care a fost diagnosticată în 2014, face ca organismul ei să rețină apă.

„Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că mă ajută să duc o viață normală”, a declarat Selena Gomez.

Ea a avut o reacție dură și la adresa celor care au criticat-o pentru kilogramele în plus. „Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată. Cred că toți oamenii sunt minunați și nu ar trebui să se țină cont de cum arată. Îi încurajez pe toți cei care se simt rușinați și care trec prin așa ceva”.

 

Selena Gomez, diagnosticată cu lupus și cu tulburare bipolară

Selena Gomez, născută pe 22 iulie 1992, în Texas, a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în serialul „Wizards of Waverly Place” (2007 – 2012), difuzat de Disney Channel. La sfârşitul lunii august 2016, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014.

Artista a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. A mai lansat albumele de studio – „Stars Dance” (2013) şi „Revival” (2015).

Selena Gomez

Selena Gomez makes appearance at Jimmy Kimmel

În 2020, în timpul unei discuţii online cu Miley Cyrus, Selena Gomez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. La finalul anului 2018, presa americană a scris că actriţa s-a internat într-un centru pentru a primi îngrijiri pentru o afecţiune psihică.

Selena Gomez s-a ingrasat

„Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară”, i-a spus Gomez lui Cyrus. „Am aflat mai multe informaţii şi chiar mă ajută. Nu mă sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba”, spunea Gomez, în discuția cu Cyrus, potrivit News.ro, care citează The Hollywood Reporter.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88577198982239